pilotas

Kiek pas jus zaidziant laiko psp baterija

Rekomenduojami pranešimai

Pas mane laiko 1h naujas psp pakrautas 5kartus ar tai normalu? Atsiprasau uz floodinima bet reik suzinot kol garantija yra. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane laiko 1h naujas psp pakrautas 5kartus ar tai normalu? Atsiprasau uz floodinima bet reik suzinot kol garantija yra. :D

Man laiko ilgiau ~2val., gal daugiau :D , o ir PSP pirktas naudotas (t.y. nenaujas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai reiskia su maniski reik i garantija nest gal babkes grazins nes kaledom gavau neatrisama slima :D:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man zaidziant kiek laiko nezianu taciau nuejau y settings system settings ir y battery settings ten raso kad jeigu pakrautas 100% tai laiko 6h

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man zaidziant kiek laiko nezianu taciau nuejau y settings system settings ir y battery settings ten raso kad jeigu pakrautas 100% tai laiko 6h

Laiko 6 valandas jeigu nieko su juo nedarai.

Mano laiko maždaug 3 valandas. Jei nuneši į garantinį tikins, kad PSP Brite baterija laiko mažiau negu slim'o. Ten gi tokie atsilikeliai dirba visuose elektonikos parduotuvėse. Pavyzdžiui kai pirkau savąjį PSP, tai paklausiau čia Slim ar Phat? Sako čia phat, bet jis nuo slim nieko nesiskiria išskyrus spalva, nors ištikro ten buvo slim... Žodžiu - apgailėtina :D.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai,kad debilai visokiuose elektro markt dirba, toks jausmas,kad priima visokiu bomzu is gatves, o dar skelbiasi kokie technikos ekspertai.

Pas mane naudojant non stop tai gal 4 valandas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane psp phatas jau nodotas nzn gal kokius 2 metus laiko tiek pat kaip naujas apie 5,5h jei nesustjant zaidziant :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane psp phatas jau nodotas nzn gal kokius 2 metus laiko tiek pat kaip naujas apie 5,5h jei nesustjant zaidziant :)

Tai koks pas tave zaidimas sedet menu ir varinet ikonas? :)

Beje dar priklauso energija nuo apsvietimo garso ir ar per interneta zaidi..

Redagavo Magnumas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pvz. jei be garso ir su minimaliu apsvietimu losi tai ilgiau...

Man asmeniskai pilnai ikrautas 2-3 h laiko :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

4-5h laiko istisai zaidziant, gan senas jau psp, bet tikrai geras.

Dar viena beda, imanoma pataisyt, jeigu analogas gliukina ?

Pvz, ne ish shio ne ish to pradeda begt i shona, sujudini analoga, sustoja sekundei, vel bega.

Uzknisa labai, pvz kai koky SVR losi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.