Viktoras2

Filmu atkurimo kokybe

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Norėjau Jūsų pasiteirauti dėl Playstation 3, kaip namų kino sistemos dalies iš techninės pusės. Ar ji verta dėmesio? Ar atkuria iš savo statinės atminties arba papildomo įrenginio atminties pvz. 40 GB filmą be jokių problemų/trikdžių? Nekyla problemų dėl piratinės kopijos autorizacijos? O kaip dėl audio kokybės galingose 5.1 sistemose? Ir šiaip kaip pati konsolė atrodo ne iš žaidiminės pusės? Patarkit. Norisi, kad prieš kokį svečią gėda nebūtų parodyt. :)

Dėkui už atsakymus.

Redagavo Viktoras2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Norisi, kad prieš kokį svečią gėda nebūtų parodyt.

Kažkaip net atšoko noras kažką komentuoti ar patarinėti.... Gal geriau vietoj PS3 nusipirk kokį mandrą BD grotuvą ir viskas. Bus paprasčiaui ir tikrai nebus gėda, o kas svarbiausiai, ateity išvengsim debiliškų klausimų apie PS3....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš nežinau jo galimybių todėl ir klausiu, o lietuviškus "barbarizmus" pasilaikyk savo mamytei geriau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS3 tai zaidimu konsole o ne namu kino sistema ! ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS3 tai zaidimu konsole o ne namu kino sistema ! ;]

Ne į temą

Ačiū, kad pasakei. Tau geriau atskirai pirkti blu-ray grotuvą už 1000 litų? Kuo daugiau funkcijų tuo geriau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu jei tau taip geriau tai dziaukis ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikalas ne tame, kad PS3 ne namų kino sistema (nors yra žmonių, kurie PS3 pirko būtent dėl galimybės žiųrėti BD filmus, nes savo laiku PS3 buvo pigesnė už BD grotuvą :D ), bet kai žmogus perka daiktą tam, kad "pasipuikuoti prieš svečius" tai nu nz net ką pasakyti :DDDD

Jei PS3 bus naudojama tik filmams žiūrėti, tai čia vos ne tas pats, kas pirkti muzikinį centrą dėl radijos. Svarbu, kad prieš svečius nebūtų gėda :DDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kalbėjau apie jo atkuriamą kokybę, o ne patį daikta ir kaip apie vieną iš jo galimų panaudojimo galimybių.. Neturiu žodžių apie tave..

Redagavo Viktoras2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikalas ne tame, kad PS3 ne namų kino sistema (nors yra žmonių, kurie PS3 pirko būtent dėl galimybės žiųrėti BD filmus, nes savo laiku PS3 buvo pigesnė už BD grotuvą :D ), bet kai žmogus perka daiktą tam, kad "pasipuikuoti prieš svečius" tai nu nz net ką pasakyti :DDDD

Jei PS3 bus naudojama tik filmams žiūrėti, tai čia vos ne tas pats, kas pirkti muzikinį centrą dėl radijos. Svarbu, kad prieš svečius nebūtų gėda :DDD

klausyk baik issikalinet, gali prie tos paskutines dalies nesikabinet ir atsakyt i tuos klausimus?

as pvz nzn ir negaliu pasakyt kaip ir kas.

man ir paciam idomu kaip ir kas yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D Na mano patarimas būtų kaip ir seniau - pirk BD grotuvą. Vistik daiktas skirtas filmams žiūrėti geriau susitvarkys su ta užduotim negu žaidimų konsolė, kuri buvo kurta pirmiausiai žaidimams, o visos kitos funkcijos yra antraeilės. Ir mažiau problemų ateity bus.

Jei atsakinėti į konkrečius klausimus, tai: dėl didelių failų atkūrimo, manau gali būti ramus. 40Gb aš nebandžiau, bet 8Gb BDRipą atkuria be problemų. Piratinės filmų kopijos irgi eina be problemų (bent jau DVD :D ). Dėl garso kokybės. Na, kiekvienam savo. Aš turiu Logitech Z550 pajungtas prie PS3 per optinį kabelį. Galingumo man per akis, niekada nebuvau garso užsukęs iki MAX. Kokybė, bent jau mano ausiai, irgi gera, bet tai jau daugiau priklauso nuo pačios garso sitemos, ir nuo kambario akustikos...

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

40Gb aš nebandžiau, bet 8Gb BDRipą atkuria be problemų.

Kokiu formatu BDRip atkuria??? :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš bandžiau AVI, bet kažkur skaičiau, jog ir MKV žmonės paleidžia. Viskas priklauso nuo kodekų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na filmus atkuria ps3 tikrai be problemu tiek BD,tiek ripus,viskas laba gerai ir ps3 kaip BD grotuvas tikrai geras,taciau jei del tu siunciamu hd filmu kurie buna dazniausiai .mkv formato tai geriausiai tam yra pc,niekad nenaudoju konsoliu filmam ziuret nes ta geriausia atlieka pc ir visada geriausios imanomos kokybes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, su tuo pilnai sutinku, pats bandžiau BDRip'ą žiūrėti ant PS3, nes tuo metu PC nevežė tokios kokybės. Dabar, kai PC atnaujinau, tai net negalvoju filmų per PS3 leisti. Juo labiau, kai PC pajungtas prie TV per HDMI (kaip ir PS3), tai išvis jokio skirtumo kokybei nėra per ką žiūrėti, bet per PC žymiai patogiau. Atsisiuntei ir žiūrėk iškarto :thumbsup4: Nereikia vrgti su failų perkėlimais ir pan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.