autogarsas

Xbox LIVE requires a minimum MTU setting of 1364.

Rekomenduojami pranešimai

gerai cia jum su routeriais ir modemais sneket ... o jei man tas pats tik pas mane laidas pareina tieisiai i kompa is skydines ? kaip tada su tais mtu kontroliuotis ? internetas: meganet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gerai cia jum su routeriais ir modemais sneket ... o jei man tas pats tik pas mane laidas pareina tieisiai i kompa is skydines ? kaip tada su tais mtu kontroliuotis ? internetas: meganet.

nusipirk routeri, arba skambink jiem ir snekek :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi , noriu prie XBL prisijungti ( del to , nes noriu update atsisiusti ) ir istrauku interneto laida is kompo ir i xboxa ikisu.

bandau prisiregistruoti , bet negali , nes neprisijungia su XBL . Problema ta , kad mano networko MTU per mazas ir turiu padidinti .

xbox.com radau , kaip reikia routeri konfiguruoti , bet kazkaip man nelabai gaunasi . Darau viska , kaip raso :

Einu i Start > Run - ivedu cmd ir ipconfig /all

nusirasau Default Gateway adresa ir naujam web browseri ivedu "http://"ipadresas" bet joks puslapis neatsidaro ir negaliu pakeisti routeri

sry , nelabai as cia susigaudau...

Kaip man pasikeisti ta routeri?

aciu

Redagavo ROxOr

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

ar tik man atrodo ar tu katik parasei savo IP viesai.... nedaryk to... del saugumo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi , noriu prie XBL prisijungti ( del to , nes noriu update atsisiusti ) ir istrauku interneto laida is kompo ir i xboxa ikisu.

bandau prisiregistruoti , bet negali , nes neprisijungia su XBL . Problema ta , kad mano networko MTU per mazas ir turiu padidinti .

xbox.com radau , kaip reikia routeri konfiguruoti , bet kazkaip man nelabai gaunasi . Darau viska , kaip raso :

nusirasau Default Gateway adresa ir naujam web browseri ivedu "http://88.222.159.254" bet joks puslapis neatsidaro ir negaliu pakeisti routeri

aciu

Visu pirma routeri nusipirk. O ne laida kisk i boxa. Turi buti taip skydine-interneto kabelis-routeris-kabelis-xboxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nusirasau Default Gateway adresa ir naujam web browseri ivedu "http://88.222.159.254" bet joks puslapis neatsidaro ir negaliu pakeisti routeri

aciu

pasiziurek koks tavo kompo MAC adresas ir irasyk toki i xbox'a, kitu nustatymu nereikia keisti. manau turetu padeti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu

Svarbiausia pasižiūrėk, kad būtų teisingi MAC adresai (iš IPconfig ieškok Physical Address)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kur ta mac adresa ivesti , kai uzsiregistruojiu XBL ?

tu negalesi uzsiregistruoti live kol nesuvesi mac, nebus neto kol nesuvesi. O suvest ta mac adresa tai settingsuose, ten labai paprasta rasti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, yra kažkokia problema su wifi.

Vakar siunčiaus demos, ir pnš be problemų.

Šiandien kažko pradėjo pjauti live, galų gale visiškai užlinko.

Dabar neprisijungia į live, ir darant testą meta error'ą, kad reikia padidinti MTU iki ~1360 ar daugiau (tikrinau routerio nustatymuose, jis yra 1500)

Routeri: pirelli drg a125g (zebros)

jungiami: 2 kompai kabeliais, iphone wifi, ir xbox wifi.

(iphone i 1 pc buvau atjungęs - same sht)

EDIT:

Pasirodo tereikėjo atstatyti defaultinius network nustatymus X'e,nors keista, nieko nebuvau pakeitęs, matyt X prastą IP pasiimė.

Redagavo ArX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

EDIT:

Pasirodo tereikėjo atstatyti defaultinius network nustatymus X'e,nors keista, nieko nebuvau pakeitęs, matyt X prastą IP pasiimė.

Taip, nes kiek žinau Zebra IP kas kažkiek laiko keičiasi. Bent jau aš pasidaręs Automatic, tai jokių problemų dar nebuvo. :yes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ta pati problema.

meta kad netinkami mtu setting'ai.

patikrinau - mtu geras by default, praforvardinau portus, upnp eneiblinau, diseiblinau, zodziu bandziau viska, ka pataria per youtuba ir uzsienio forumuose.

internetas - teo sviesolaidinis, ruteris - comtrend. jungiuos per virlesa.

gal yra zmogus, kuris praejo visa sita ir galetu padet ir sutvarkyt problema - ne uz aciu aisku.

jei atsiras tokiu, rasykit asm pranesima, tikrai susitarsim, nes man jau nebelaiko nervai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.