krururaras

xbox 360 ir pc

Rekomenduojami pranešimai

sveiki norejau paklaust gal kas zino kaip xbox 360 pajungt prie pc per tv card ir jei isvis toks dalykas imanomas be vga laido pirkimo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nusipirk TV card`a su AV jungtim. http://www.ok.lt/?id=26123

toks tikrai netiks, neturi AV in. ir be to jei toki nusipirktum tai butu vistiek tik 480p.

Su component in nebuna, o su hdmi... nu nzn tingiu googlint, bet manau kad bus tik out'as.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

toks tikrai netiks, neturi AV in. ir be to jei toki nusipirktum tai butu vistiek tik 480p.

Su component in nebuna, o su hdmi... nu nzn tingiu googlint, bet manau kad bus tik out'as.

Yra AV in ;] Draugas toki turi ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra AV in ;] Draugas toki turi ;]

hmm... na tam linke nieko neraso.

Bet sutinki su nuomone kad nesamone jungti taip xboxa.

pigiausias variantas prie monitoriaus yra VGA.

Prie TV - AV, prie Flatscreeno Component arba HDMI.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmm... na tam linke nieko neraso.

Bet sutinki su nuomone kad nesamone jungti taip xboxa.

pigiausias variantas prie monitoriaus yra VGA.

Prie TV - AV, prie Flatscreeno Component arba HDMI.

Na taip,nesamone yra junginet tiesiai per aplinkui,ir kaina daugiau nei x2 didesne.Perki VGA laida ir jungi.

Ne į temą

Dar nesamone buna kai zmones perka monitoriu tam ,kad prie jo jungtu x360 ;] Tam yra TV sukurti o ne monitoriu pirkt tokiem dalykam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aij is ebay radau uz 1.20 $ pirkt ta laida :)http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=280296815621 va toki o tai su tokiu laidu galesiu filmuot kaip losiu geimus ? o tv tai as norm turiu pas mane skaito 1080i tai uztenka man ir nemazas tik noriu pafilmtuo kaip losiu

Redagavo krururaras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aij is ebay radau uz 1.20 $ pirkt ta laida :)http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=280296815621 va toki o tai su tokiu laidu galesiu filmuot kaip losiu geimus ? o tv tai as norm turiu pas mane skaito 1080i tai uztenka man ir nemazas tik noriu pafilmtuo kaip losiu

nepafilmuosi tu su tokiu laidu, nebent jungsi geltona tulpe i VCR, o is jo i tv.

arba su dvd grotuvu irasanciu jei toki turi.

na su PC irgi turi gautis, bet tik 480p

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

irasinet pigiausia per pc tv plokste ,belekokia,visos turi AV in,bet cia tik pajungsi su tuol iadu kur tik viena vaizdo tulpe ir dvi garso is boxo,ir kokybe bus pati zemiausia kokia gali buti,jei verta,prasom,o monitoriu pirkti spec x360 lost tikrai verta,kaip ir ps3,jei nera galimybes paimti gero hd lcd,tai labai gerai imti nauja monika,ir pc bus ir konsolem

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai visai susimaisiau tai eis man su tuo laidu pafilmuot ar ne ? :) nes vienas sako neis o paskui jau tik ant lieviausios kokybes kazka ten sumale :) tai as tam xbox tikrai nezadu pirkt dar kazkokiu moniku kad pazaisciau turiu gera tv ir man gana as tik norejau paklaust kaip pafilmuot koki game kur losiu pas mane pc yra tv korta tai kaip man tada jungt per ja kad galeciau pafilmuot tuos geimus ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmm... matau per sudetingai cia tau aiskinu :)

ziurek, imi savo laida jame yra 6 tulpes, tau reikia tik geltonos vaizdui, baltos ir raudonos garsui (left ir right pusems)

kisi i savo tv plokste visas tulpes ir zaidi per monika.

arba jei yra dar koks video isejimas ant tv plokstes, tai pajungi prie TV ir zaidi.

na dabar supratai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.