Luk1s

ar reikalingas ?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki su sventem.

Norejau paklausti.

Ketinu pirkti x360.

1.Kiek kainuoja nuflasinimas?

2.Nuflasinus skaito mano yrasitus diskus?

2.As konsole noriu nuflasinti. tai ar prireks man to hdd?

3.Jei prireiks tai kam ?

Redagavo Luk1s

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as kai flashinau bet cia pries 2 metus buvo tai kainavo 150 lt , nuflashinti ir yra pagrindinis tikslas kad skaitytu tavo irasytus diskus kai flashins nemanau kad hdd reikalingas nes ten cd room tik hackina bet manau geriau vesk kam kas nusimano o ne pats flashink

Redagavo krururaras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1.Kiek kainuoja nuflasinimas? - Liteonai manau dbr bus kazkur panasiai kaip minejo..

2.Nuflasinus skaito mano yrasitus diskus? - Tai kam td tas flashinimas jei neveiks rasyti zaidimai?

2.As konsole noriu nuflasinti. tai ar prireks man to hdd? - Na flashinant nereiks, bet tavo klausima suprantu ar reiks po flashinimo.. O cia jau tavo pasirinkimas ar tau uzteks tik seivu ar noresi ir i "platesnes marias isplaukt" :)

3.Jei prireiks tai kam ? - Dabar yra update kad butu galima irasyt zaidima i hdd ir is jo paleist zaidima (roomo lazeris ilsis ir greiciau krauna), seivam, demo versijom is live...

Ne į temą

Vistiek turbut sita tema bus perkelta i siukslyna :) bet juk nesunku parasyt.... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau dar paklausti,nekur nerandu garsiojo Edmos kontaktu galetumet imesti kontaktus? bent jau puslapi jai toky turi :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.