Magnitas

Tinder

Rekomenduojami pranešimai

tinder-01-gq-14mar19_alamy_b.jpg

Sveiki. :)

Is anksto turiu pasakyti ir tuo paciu gal kazka nuvilti, bet pazinciu neieskau. ? Mane domina kitas dalykas. Ne per seniausiai uzsiregistravau siame.. Kaip cia ji pavadinti.. Pazinciu ieskanciu zmoniu platformoje. Norejau paziureti ir tuo paciu pasitikrinti ar sulauksiu bent vieno laiko. Nesu grazuolis ar fotogeniskas. :D Zodziu.. Per kokias 3d. 7 laikai. Kazkaip uzdelsiau pasiziureti kas gi ten mane palaikino. Lyg kazka nujausdamas. Kates nuojauta neapgavo. Noredamas perziureti kas palaikino, pamaciau, kad reikia pirkti uz 22 euriukus Gold'a. Tokios nesamones dar nebuvau rades. Ir aisku dabar lieka klausimas, ar tie laikai Fake, kad tik nusipirkti Golda, ar kazkas istikro palaikino? Norisi suzinoti, bet tuo paciu nemoketi. Ant nuotrauku "uzvanoti" blur'ai.

Internete radau, kas jau dabar neveikia, viena buda. Galima buvo per saito koduote rasti viena Filteri ir siek tiek pakeitus skaicius gauti neblurinta nuotrauka. Bet cia jau buvo galima.

Tad mano klausimas butu. Gal yra koks budas nemokant pamatyti informacija? ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne fake laikai, o tikri. Lauk, daznai ten buna akcijos uz puse kainos ar net pigiau. Bet esu mates kazkur intike kaip paziureti nemokejus, nebepamenu dabar.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.