Tonix

ps2 corrupted data

Rekomenduojami pranešimai

yra taip nueinu i browser----> memory card---> ismeta kad corrupted data ir nieko daugiau neleidzia daryti nei trinti nieko :) idedu game aisku jau seivo nepaleidzia. net nezinau ka daryti padekit tik nusipirkau ps2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Reikia formatuoti atminties kortelę. Formatavimui reikalinga programa yra MCKiller, ją rasi siuntiniuose. Kaip ją įsirašyti bei naudotis rasi giduose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sitos vietos nlb suprantu-------- Pasirinkite "File -> Create CD". Pavadinkite ir išsaugokite failą BIN tipu.

- Iširašykite sukurtą CD atvaizdą naudodami "Disc at Once" režimu. tj i bin pervadinu o kaip disc at once padaryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sitos vietos nlb suprantu-------- Pasirinkite "File -> Create CD". Pavadinkite ir išsaugokite failą BIN tipu.

- Iširašykite sukurtą CD atvaizdą naudodami "Disc at Once" režimu. tj i bin pervadinu o kaip disc at once padaryt?

Kepant opcija. Priklausomai su kuo kepsi, paziurinek nustatymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudoju tik Alkohol 120% ir nustatymuose yra RAW DAO tj cia ir bus disc at once?

ir dar kaip as padarau create cd tj man du fajlus ismeta pwz jop.bin ir jop.cue.O per alcoholi rodo tik jop.cue

Redagavo Tonix

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudoju tik Alkohol 120% ir nustatymuose yra RAW DAO tj cia ir bus disc at once?

DAO (disk at once) tai kaip ir radai ka reikia.

ir dar kaip as padarau create cd tj man du fajlus ismeta pwz jop.bin ir jop.cue.O per alcoholi rodo tik jop.cue

Turi buti abu. O bin hidina, rodo kaip pagrindini tik cue.

The .BIN / .CUE CD image format was made popular by the CDRWin software. Afterwards many programs have started supporting or partially supporting it, including: Nero, Blindwrite, CloneCD, FireBurner. The .CUE file contains the track layout information, while the .BIN file holds the actual data.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:P nk gero.Padariau viska kaip reikia paprasciausiai programu neuzkrauna turbut.Begsiu ko gero kortos naujos pirkt.Noriu paklaust ta corrupted data ant visu kortu meto ?nes db pas mane ne orgas buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant originalių neturėtu būti o pas mane yra neoriginali (64mb) tai nei vienos corupted data dar nebuvo viskas veikia gerai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.