Impaler

Kaip flash'inti XBOX 360 Lite-On firmware diskasukį?

Rekomenduojami pranešimai

O ka angliško neužtenka ten labai lengva jai norm agl moki ir su pc draugauji :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mane eina ir su via ir su gygabite g33

pas mane eina ir su via ir su gygabite g33

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As esu uzstriges, ant tos vietos kur isinstaliuot VIA draiverius, tai kad ir isinstaliuoju, klaustuko nerodo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

trink faila restart ir turi veikti nekreipk demesio i ženklus

jai užkrovus disko prašo viskas ok o tu rakta turi jau ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, dar rakto neturiu, siandien tik parejo ck3 pro su probe, tai ir noriu pasidaryt

Del ko gali JungleFlasher nematyti cd-romo, ck3 jungiu per usb, nustatau 3 com port'a, bet visvien raso no drives detected

Redagavo jayzy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, dar rakto neturiu, siandien tik parejo ck3 pro su probe, tai ir noriu pasidaryt

Del ko gali JungleFlasher nematyti cd-romo, ck3 jungiu per usb, nustatau 3 com port'a, bet visvien raso no drives detected

Nevisalaika buna com3. Bandyk i kita SATA porta kist laida ir bandyk tada...

zek kad butu Name: DG-16DS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va iš triejų xbox'ų vieną atrišau, o kiti du užsibrikino. Ištrynus VIA draiverius pirmas xbox'as atsirišo puikiai, po jo perkroviau kompą ir jau pradejau daryt antrą, bet pastrigau ant tos vietos kur reikėjo per vieną sekundę išjungt ir ijungt ck3, visad gaudavos erroras ir nebebuvo kur dingt išskyrus išjungt programą, o tai pasirodo įvyko dėl to, kad kompa perkrovus jis pats parsisiuntė ir suinstaliavo VIA draiviarius, tai vot tas ir pakišo koją, su trečiu kompu buvo viskas tas pats, nes tik po to perskaiciau del tų draiverių...

Gal turit kokių pasiūlymų, dėl bricko žinau tikrai, kad galima prikelt su DOS'u, bet gal kas galėtumėt plačiau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va iš triejų xbox'ų vieną atrišau, o kiti du užsibrikino. Ištrynus VIA draiverius pirmas xbox'as atsirišo puikiai, po jo perkroviau kompą ir jau pradejau daryt antrą, bet pastrigau ant tos vietos kur reikėjo per vieną sekundę išjungt ir ijungt ck3, visad gaudavos erroras ir nebebuvo kur dingt išskyrus išjungt programą, o tai pasirodo įvyko dėl to, kad kompa perkrovus jis pats parsisiuntė ir suinstaliavo VIA draiviarius, tai vot tas ir pakišo koją, su trečiu kompu buvo viskas tas pats, nes tik po to perskaiciau del tų draiverių...

Gal turit kokių pasiūlymų, dėl bricko žinau tikrai, kad galima prikelt su DOS'u, bet gal kas galėtumėt plačiau?

o is kur tu zinai kad uzsibrikino ? nemeginai naudoti ne VIA sata ? as naudoju intel ich9 ir kol kas didesniu problemu nebuvo naudojant jungleflasher...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neveikia eject mygtukas (ant ck3), visiskai nemato cd-romo. Internete skaiciau, jog tai yra brick'as. Meginsiu vakare pazaist su DOS'u, nes ji prikelt eina, tik kad pokolkas nelabai isivaizduoju kaip...

Redagavo jayzy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neveikia eject mygtukas (ant ck3), visiskai nemato cd-romo. Internete skaiciau, jog tai yra brick'as. Meginsiu vakare pazaist su DOS'u, nes ji prikelt eina, tik kad pokolkas nelabai isivaizduoju kaip...

na jei neveikia eject mygtukas, tai sakyciau kad firmware jau istrintas, todel ir nereaguoja. buna kad ir pas mane jungleflasher nemato dvd-rom'o, bet paprastai po keliu pazaidimu pasirenkant portus ar pacios programos isjungimo/ijungimo, tai pamato...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neveikia eject nes FW jau istrintas uztai ir nereguoja. Spausk "Device ID" ir bandyk vel power cycl'int (Ijungti isjungti ck3 per max 1 sec)

Jei viskas gerai diskasukis sugrys i "status 0x72" ir "name: (MX25L2005)"...

Isvis palaukit kol impaler vakare sulietuvins ta mano gida, ten bus daugiau info... (:

Redagavo GorDo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man ir taip buvo nes nesijungiau per 1 sec bet poto as pakartojau ir vel trinima su 1 sec išjungimu išsitryne ir nusifleshino ir dabar veikia kaip naujas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tai esme, kad pas mane JungleFlasher'is visiskai nemato cd-rom'o...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.