cepa

Dovanos kalėdoms

Rekomenduojami pranešimai

as tai gavau nauja pagalve, bet ta kruta tokia kaip dormeo :) o seip tai gyvenimas pamoke: nesitikek nieko. turbut kazkas standartinio: saldainiai kvepalai duso zele ar pan. daug mieliau susirinkciau tu daiktu verte litais ir panaudociau kamnors :) bet kagi, dovana yra dovana priimsiu ir nesiskusiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš kaip visada koki dezodaranta arba kvepalu ir sladinukų. Ir man bus zjbs :)

Ne į temą

nes ant b-day laukia b kategorijos teisės :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kalėdų proga 1.5 mėn atostogų jau gavau dėka plaučių uždegimo. O jei rimtai tai gal koks Acme gamepad'as ant PC išeis. :) Nes šiemet Kalėdos krizinės tokios ir dar 11-ai žmonių išviso "senelis" turės nešti, tai nieko per daug ir nesitikiu. :) Kaip kažkas sakė- svarbiausia ne dovanos, o pabūti su šeima ir artimaisiais. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per Kalėdas svarbiausia ne dovanos, o Kalėdų dvasia, pasibūti su šeima, giminėmis. Keista, kai žmonėm bagoti tėveliai atneša telikus, kompus, ipuodus, PINIGŲ.. Pinigus galima dovanoti per gimtadieni, bet per Kalėdas.. be ryšio. :) Pats Kalėdom planuoju gauti naują stalinę kėdę, arba šiaip kokių šūdėlių ir, žinoma, saldainių. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per Kalėdas svarbiausia ne dovanos, o Kalėdų dvasia, pasibūti su šeima, giminėmis. Keista, kai žmonėm bagoti tėveliai atneša telikus, kompus, ipuodus, PINIGŲ.. Pinigus galima dovanoti per gimtadieni, bet per Kalėdas.. be ryšio. :) Pats Kalėdom planuoju gauti naują stalinę kėdę, arba šiaip kokių šūdėlių ir, žinoma, saldainių. :)

istikro tai per kaledas vapsie neturetu buti dovanu po eglem ir pan. cia amerikonu tradicijos daugiau<<IMO>>. vat priestai per kucias su seima pabuni kaip normalus zmogus

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai ,tikiuos, gausiu kokį megztinį ir bus labai gerai ;D O šeip labai laukiu atostogų, ir su šeima pabuvimo per Kūčias ir norėčiau, kad pasijaustų ta Kalėdų dvasia, nes dabar tai išvis nejaučiu ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai gavau nauja pagalve, bet ta kruta tokia kaip dormeo :D o seip tai gyvenimas pamoke: nesitikek nieko. turbut kazkas standartinio: saldainiai kvepalai duso zele ar pan. daug mieliau susirinkciau tu daiktu verte litais ir panaudociau kamnors :D bet kagi, dovana yra dovana priimsiu ir nesiskusiu :D

Ne į temą

As dormeo pagalve jau 3 metus naudoju. Labai patogu man :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

istikro tai per kaledas vapsie neturetu buti dovanu po eglem ir pan. cia amerikonu tradicijos daugiau<<IMO>>. vat priestai per kucias su seima pabuni kaip normalus zmogus

Hmm... Manau dovanos tikrai turi būti, bet simbolinės, o ne telikai visokie. Jei nebūtų tų dovanėlių- vaikai taip nelauktų, nebūtų tokio įdomumo kaip "Ką aš gausiu?". Juk jei jų nebūtų, tai vaikai Kalėdų lauktų taip pat kaip močiutės gimtadienio- prisivalgai šventinių patiekalų kol kelnės nebesueina, pabūni su šeima ir viskas.

Atsimenu aš naktį prieš Kūčias ilgai negalėdavau užmigti vien iš to mąstymo. Kaip aš nesuprasdavau iš kur ir kaip dovanų maišas atsidurdavo balkone... Pavyzdžiui tai patys gražiausi ankstyvos vaikystės atsiminimai. Be dovanėlių viso to nebūtų...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as tai jau pries sav. nusipirkau uncharted among thieves ir mama pasieme tipo ant kaledu (ir nuo kaledu) tiktai galesiu zaist :cheers: o siaip labai smagi svente buna kai susirenka visi giminaiciai ir smagu buna paplepeti :sex: o dar maisto pilna ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tėvams ant dovanos su broliu ir sese susimetėm, bet ką dabar broliui ir seseriai dovanot... Biudžetas-100-200lt abiems. Gal kas turi minčių? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As, tai gavau is seneliu 100 LT,paskui vesiu tuoj atbrikint xboxa HDD,pirksiu antra pulta,nu siaip manau siais metais sumusiu visus sava gautu pinigu rekordus, nes labai daug kas is giminiu atvaziuoj.Nu bet aisq svarbiausia su seima pasedet, bet dovanos irgi labai svarbus dalykas per kaledas :)

P.S Katik suzinojau, kad da telika nauja gausiu ;)

Redagavo narutas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.