cepa

Dovanos kalėdoms

Rekomenduojami pranešimai

Tikriausiau duos pinigu :( Noretau kad senis atnestu PS3 bet kai prasau ko nors brangesnio primena apie krize-pi**! :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet pas kai kuriuos ziuriu neblogi "kaledu seneliai", man jei pasiseks tai gausiu 50-100lt nes mano "kaledu senelelis" koki 5 metai kaip labai skupus :( , o gal negausiu is vis nieko :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as tai nieko ipatingo nesitikiu, galbut siek tiek pinigu praverstu naujiems krepsinio batams :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko neprašysiu. Nusipirkau knygų. Bet ir tai turbūt šiaip, ne švenčių proga.

Kaip sakė George Carlin, "people spending money they don't have on things they don't need".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

nepagaunu esmes kam tau su nulaustu PSP reik originalaus grajaus.. gal originalios 8GB kortos?

as tai ieskausi sau boxo :( gimines klausia ka dovanot bet net nenori apie litsu gridet tipo ne dovana

As kaledom jau sau 8gb SanDisk korta pasiemiau

Ne į temą

ir dar mp3 grotuva
Bet originalaus grajaus as noriu jai sejp atsargai uzsirisciau PSP ir sejp turet bent viena originalu nes tjp kompe laikyt tj norisi kazko naujo keleta psp gejmu pakolekciuonuot...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pats žinau tik vieną Kalėdų dovana- Knyga kurią pats išsirinkau :( Na tėvai dovanų gaus knyga "Neregėta Lietuva" ir bilietai į konscertą. Viskas kažkur 360lt gavos, po 120lt susimetėm :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As greiciausiai is giminiu ir tevu pinigu gausiu...

Is tevu jau gavau is anksto salma snowboard... Bet tikiuosi dar ko nors :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaledom gavau bilietus naujako kelionei į Laplandiją, kad įsitikint iš tikro kaip ten su tuo kalėdų seneliu.:)

Redagavo dorklei

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet pas kai kuriuos ziuriu neblogi "kaledu seneliai", man jei pasiseks tai gausiu 50-100lt nes mano "kaledu senelelis" koki 5 metai kaip labai skupus :) , o gal negausiu is vis nieko :)

Same shit with me.. :) Nu jau dovanos po egle guli, bet nzn kas ten bus dar... :) Siaip zinojau kur tevai dovanas laike, bet kazkaip nebuvo noro ziuret. Visas idomumas dingtu... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Same shit with me.. :) Nu jau dovanos po egle guli, bet nzn kas ten bus dar... :) Siaip zinojau kur tevai dovanas laike, bet kazkaip nebuvo noro ziuret. Visas idomumas dingtu... :)

Man visas įdomumas dingo kažkur prieš 8-9 metus :) Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man visas įdomumas dingo kažkur prieš 8-9 metus :)

As turejau omeny, kad vistiek siek tiek idomu kas bus. Man Kaledos tai pasedejimas su seima, o ne dovanos... :) Vistiek nieko gero negaunu, tik simbolines dovanas.... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.