cepa

Dovanos kalėdoms

Rekomenduojami pranešimai

Man tai motina kazkada yra padovanojus peili nes isprasiau,labai jau nenorejo man jo dovanot <_< bet as protingai niekam jo nerodau mano idekliuke kisenej ir guli ;)

Tai jai idekliuke kisenej guli tai net jei sergantis narkomanas uzsirautu tai nespetum issitraukti.
Ne į temą

Va kokio as labai noreciau ;) 5.11 Tactical peilis '10-8 duty' (spear point)

Peilis sukurtas žinomo peilių meistro ir savigynos eksperto Steve Tarani. Aukštos kokybės 154CM plieno (kietumas 59-60 HRC) ašmenys pasižymi geru atsparumu korozijai. Net ir intensyviai naudojant, ilgai išlaiko aštrumą. Ergonomiška rankena užtikrina saugumą bet kokiomis sąlygomis. Peilis lengvai atlenkiamas bet kuria ranka.

Bendras ilgis: 210 mm

Geležtės ilgis: 85 mm

Geležtės tipas: Spear point

Kaina: 310.00 lt

Idealus peilis, tik del 85 mm gali buti problematiska, nes legalus peilis yra iki 80mm, o ir taip buna atveju, kad prisikabina ir prie 80mm.

Redagavo Degenerated

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Tai jai idekliuke kisenej guli tai net jei sergantis narkomanas uzsirautu tai nespetum issitraukti.

Ne į temą

Va kokio as labai noreciau <_< 5.11 Tactical peilis '10-8 duty' (spear point)

Peilis sukurtas žinomo peilių meistro ir savigynos eksperto Steve Tarani. Aukštos kokybės 154CM plieno (kietumas 59-60 HRC) ašmenys pasižymi geru atsparumu korozijai. Net ir intensyviai naudojant, ilgai išlaiko aštrumą. Ergonomiška rankena užtikrina saugumą bet kokiomis sąlygomis. Peilis lengvai atlenkiamas bet kuria ranka.

Bendras ilgis: 210 mm

Geležtės ilgis: 85 mm

Geležtės tipas: Spear point

Kaina: 310.00 lt

Idealus peilis, tik del 85 mm gali buti problematiska, nes legalus peilis yra iki 80mm, o ir taip buna atveju, kad prisikabina ir prie 80mm.

Tau dabar tik atrodo viskas taip paprasta, o iš tikro nieko tu ten nepadarytum. Nebent blogiau dar... Jie juk dažniausiai po 2 vaikšto... Kaip sakiau, geriausia savigynos priemonė- ašarinės dujos. Taip, kad atsipeikėk ir stenkis galvot kur eini ir kada eini, ir nieko tau neatsitiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tau dabar tik atrodo viskas taip paprasta, o iš tikro nieko tu ten nepadarytum. Nebent blogiau dar... Jie juk dažniausiai po 2 vaikšto... Kaip sakiau, geriausia savigynos priemonė- ašarinės dujos. Taip, kad atsipeikėk ir stenkis galvot kur eini ir kada eini, ir nieko tau neatsitiks.

Ne į temą

Suprantu, kad nieko ten nepadaryciau. Jie vaiksto net ne dviese o dazniausiai penkiese ir jie patys tuos peilius,kastetus, parakanus turi. Jei uzsirauna tai jau geriau duok rageli, litus ir eik linksmas su melyne po akim. Kitas atvejis jei mano minetas sergantis narkomanas uzsirauna. Tokiu atveju geriau asarines dujos, bet man prie sirdies labiau yra smailus daiktai. Vien issitraukus peili tas narkomanas turetu atsokti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na manau geriausia yra turetu draugu,Geru draugu,kurie turi pazystamu daug arba patis yra verchai,tada pasakai ir viska sutvarko,man jau pora kartu butu p**da jei ne draugai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Suprantu, kad nieko ten nepadaryciau. Jie vaiksto net ne dviese o dazniausiai penkiese ir jie patys tuos peilius,kastetus, parakanus turi. Jei uzsirauna tai jau geriau duok rageli, litus ir eik linksmas su melyne po akim. Kitas atvejis jei mano minetas sergantis narkomanas uzsirauna. Tokiu atveju geriau asarines dujos, bet man prie sirdies labiau yra smailus daiktai. Vien issitraukus peili tas narkomanas turetu atsokti.

Ne į temą

jei jau ant narkomano uzsirauni tai jis nuo taves neatsoks tol kol arba dujo nepripurksi arba bakstelsi su tuo peiliu savo.

Na manau geriausia yra turetu draugu,Geru draugu,kurie turi pazystamu daug arba patis yra verchai,tada pasakai ir viska sutvarko,man jau pora kartu butu p**da jei ne draugai.

Ne į temą

tai nereik taip uzsisokti kad draugu draugus reiketu siundyti :D

o seip tai baigiam ta tema ir geru svenciu visiems... savaite liko mazdaug (na iki atostogu ir keliom dienom daugiau iki sventes) man asmeniskai dar sekanty pirmadieni ir antradieni reikes eiti, kaip manau ir daugeliui jusu. dvi dienas is gyvenimo VELTUI isbraukt reikes, ciuj tiap ar taip nk neveiksim

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pypiec, nuplaukė 1 "Kalėdinė" dovana. Turėjau į FMX show eiti, bet po dviejų atidėliojimų, kurie užtruko ilgiau nei pusę metų- atšaukė išvis. Pasišiukšlino kaip reikiant tiketa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as nieko nelaukiu ir net negalvoju apie tai, kas bus tas gerai, o jei ir nebus labai nenusiminsiu. Ne dovanose Kaledu esme.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai irgi per Kalėdas ne dovanos svarbiausia, Smagiausia kai atvaziuoja gimines ar draugai, visi sypsos prie stalo, kalbasi, pokštus krečia, žiuri i eglute, prisimeni malonius, gerus prisiminimus, visi laukia dovanu, dažniausiai vaikai išladina dovanas.Nelabai norisi prie kompiuteriu sedet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o aš pasidovanosiu sau ps2 ir man pakaks. Sukaupsiu visą playstation konsolių sąrašą, visada buvo didelė svajonė taip padaryti. Bus vienos iš geriausių Šv. Kalėdų mano gyvenime.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o aš pasidovanosiu sau ps2 ir man pakaks. Sukaupsiu visą playstation konsolių sąrašą, visada buvo didelė svajonė taip padaryti. Bus vienos iš geriausių Šv. Kalėdų mano gyvenime.

Ne į temą

Sveikinu su tikrai mane viliojančiu pasiekimu :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kas dar pasidalins? :( Aš tai kaip ir nieko nesugalvoju, o dar vėjai kišenėj. Matyt pripirksiu visiem saldainiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš save šias kalėdas pamiršiu :(

Heh. Man taipogi totali šikna su pinigais... :D Reik galvot iš kur susikrapštyt. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.