cepa

Dovanos kalėdoms

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Tėvams ant dovanos su broliu ir sese susimetėm, bet ką dabar broliui ir seseriai dovanot... Biudžetas-100-200lt abiems. Gal kas turi minčių? :)
Nupirk broliui koki faina peili. Tikri vyrai megtsa peilius :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As noreciau gaut bisky saibu ir PSP pasiimt, bet manau taip neyvyks :) Kaip visada ~20lt :) Arba cipsu su saldainem ir mandarinais :)

Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uh, nebežinau ką man tas Kalėdų senelis čia šiemet po eglute paliks :) Šiaip daug nesitikiu, tačiau, kadangi esu tikras smaližius, užsiprašiau begalės saldainiu :) O daugiau tikėtis net sąžinė neleidžia, mokslo srityje tikrai nepasižymiu, sporte irgi nieko gero nebus, kas man tokiam ką nors dovanos :) Aj, bus gerai kad ir ką gausiu. O visiems likusiems "forumiečiams" linkiu, kad visokios krizės neužgožtų Kalėdų dvasios! Su šventėm :):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi mano pazymiai labai pagerejo palyginus su praeitais metais tai manau, kad gausiu kreditine su kokia nors pinigu suma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man didziuasia kaledine dovana pabut su savo gimine. Nesitikiu gaut ko nors labai daug, maloniau man paciam ka nors tai padovanot :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu tau,as irgi noreciau pabuti su savo giminem :) su daugeliu ju labai retai susitinku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nupirk broliui koki faina peili. Tikri vyrai megtsa peilius :)

gal dar lokiu spastus nupirk,

o jai apie peilius tai victorinox sveicariskas yra nereali dovana, labai dziaugiausi toki fgaves

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal dar lokiu spastus nupirk,

o jai apie peilius tai victorinox sveicariskas yra nereali dovana, labai dziaugiausi toki fgaves

O as labiau noreciau kovinio arba medzioklinio. Visokie buduliai gatvese begioja tai man kazkaip peilis kiseneje toki kaip ir saugumo jausma padeda uztikrinti :).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip išankstinę dovaną gavau jėėėgoova dviratį (aš ne velomanas :D), o per kalėdas, net nežinau. Visad ko prašau neatneša.

Vis gi, staigmena, įdomiau... ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galiu pasiulyt labai gera ir praktiska dovana prozektoriu is dealextreme su naujos kartos creed diodu.Uz 40 lt jau geras iseina nors kogero atpige jie per metus.Ziema tai tikrai super. kai tamsu star warsus galima zaist nes tas spindulys kaip lazeris :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O as labiau noreciau kovinio arba medzioklinio. Visokie buduliai gatvese begioja tai man kazkaip peilis kiseneje toki kaip ir saugumo jausma padeda uztikrinti :D.

na zinai gal geriau kedus gerus nusipirk o ne medzioklini peili, puls bek o ne stenkis subadyt, nes poto kitas kaledas dar belangei teks praleist

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

na zinai gal geriau kedus gerus nusipirk o ne medzioklini peili, puls bek o ne stenkis subadyt, nes poto kitas kaledas dar belangei teks praleist

Būtent. Jei jau tokio saugumo reik, tai ašarinių (Pepper spray) nusipirk. Nes nei tu su tuo peiliu apsiginsi, nei ką.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jo tuos peilius dovanot tai tik tiem kurie nesisvaistys prie visu , pvz mano klasiokas tu peiliu daug turi ir i sule atsinesa tai krc kiek per zaidimus klasioku supjaustes gan rimtai yra... TOKIE DAIGTAI TIK PROTISKAI SUBRENDUSIEM.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai motina kazkada yra padovanojus peili nes isprasiau,labai jau nenorejo man jo dovanot :D bet as protingai niekam jo nerodau mano idekliuke kisenej ir guli :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tie buduliai su tavo peiliu tave greičiau pabadys truputėlį, nes jie bistresni už tokius kaip MES.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.