xargentum

Del PS2 Kaitimo...

Rekomenduojami pranešimai

Teoriškai turėtų daugiau kaisti slim'as nes yra mažesnis, bet jis irgi turi gan padorų cooler'į, o tie mitai apie greit perdegančius slim'us buvo dėl jų lazerio voltų srovės perdidelės, brokas iš Sony.

Anyway šiuo laiku perkant PS2 kaitimas turėtų nedominti. :) Nėra jokio skirtumo. Pliekęs esu daugybę valandų su slim'u ir nieko viskas puikiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Teoriškai turėtų daugiau kaisti slim'as nes yra mažesnis, bet jis irgi turi gan padorų cooler'į, o tie mitai apie greit perdegančius slim'us buvo dėl jų lazerio voltų srovės perdidelės, brokas iš Sony.

Anyway šiuo laiku perkant PS2 kaitimas turėtų nedominti. :) Nėra jokio skirtumo. Pliekęs esu daugybę valandų su slim'u ir nieko viskas puikiai.

Kaitimas ir perdegimas yra 2 skirtingi dalykai :)

Pabandyk padeti ranka ant savo slim'o karsta vasaros diena (kuriu pastaruoju metu gan nemazai), kai juo jau kokias 4+ valandas zaidi :)

Dar galetum isardyti savo slim'a ir paziureti ar tikrai jau tas cool'eris toks jau padorus :) . Tai, kad jis gali veikti daug valandu dar nereiskia, kad jis nekaista.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manai Sony gamins šūdiną produktą jau keletą metų (slimą su tokiu cooleriu) jei jis kaistų/gestų?

Koks skirtumas, kad jis karštas ir kaista, tai normalu ir čia nėra ko dėti į kelnes jei taip yra, žaidi ir viskas. Gi nesilydo niekas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manai Sony gamins šūdiną produktą jau keletą metų (slimą su tokiu cooleriu) jei jis kaistų/gestų?

Koks skirtumas, kad jis karštas ir kaista, tai normalu ir čia nėra ko dėti į kelnes jei taip yra, žaidi ir viskas. Gi nesilydo niekas.

Griežtai, bet teisingai :)

Mane irgi pradeda tokie klausimai nervint, jei as visalaik bijociau, kad mano PS2 perkais, tai jokio malonu nejausciau zaisdamas. Visa technika kencia nuo kaitimo, dulkiu, smugiu ir pan., bet toks gyvenimas 8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne nu akmens amžiaus mąstymas. Reiškia, jei nematai - tai nėra ir neveikia arba veikia blogiau už matomą? :) Jeigu protingi žmonės pagamino reiškia ir veikia gerai. Ir nesąmonių nėra. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne nu tu pažiūrėk ko tu klausi, tu esi slim'ą rankose laikęs?

PS2 padėtas, priekyje matai angas, po dvd-romu?:

Nuotrauka

Nugarines dalies neradau taip greit foto, bet nugaroje yra dvigubai angu isheiti orui kaireje ir desineje pusese.

Ir stai tau cooleris ps2 storo.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia visa nuoga tiesa apie mano PS2 :shock: kur beje gana aiskiai matoma ausinimo sistema.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.