ZeaLot

Kaip teisingai įsirašyti XBOX 360 žaidimus?

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, jau kuri laika bandau irasyti xbox zaidima i diska bet vis nesigauna pora kartu nedakrove iki galo imgburn ir susigadino diskas o kitus kartus draugas sake kad cia playmanija puslapyje pracheckint zaidima paskui rasyti. taigi as taip ir padariau praskanavau su abgx360 prigrama su visais nustatymais. imgburn sake kai irasines net nejudint kompo tai as paleidau kad irasinetu ant leciausio ir kad patikrintu ir isejau gryzes pamaciau kad sekmingas iskepe diska tai pabandziau paleist.. uzkrove diska paspaudziau play game filmukus rode ir toi vietoi "press start" uzsalo ekranas ir joks migtukas neveike ant pultelio reikejo perkraut visa xbox ir taip kelis kartus kai bandziau. pasakykit ka dariau blogai nes tikrai sekiau visas instrukcijas nieko nepraleisdamas

Per mažai info, kad kas ką nors padėtų.

Koks žaidimas, kada bandei (data/laikas), kokia dashboard versija, koks DVDROM firmware, įdėk abgx programos output'ą (padaryk screenshot'ą), ar su imgburn rašei pasirinktdamas *.dvd failą ir t.t.

Vienu žodžiu niekas Tau nepadės, kol neatsakysi visų pateiktų klausimų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

call of duty black ops LM pats populeriausias bandziau irasyti 2010.11.15 dashboard su dvd room naujausiu versiju. su img burn pasirinkau .dvd failiuka kuri ten reikia susikurt arba kuris buna pridetas jau dar patikrinu. o del output tai nelabai suprantu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

call of duty black ops LM pats populeriausias bandziau irasyti 2010.11.15 dashboard su dvd room naujausiu versiju. su img burn pasirinkau .dvd failiuka kuri ten reikia susikurt arba kuris buna pridetas jau dar patikrinu. o del output tai nelabai suprantu

Tiesiog padaryk screenshoot'a ka tau rodo abgx'as kai patikrini zaidima ir idek cia.

Tai LT+ pas tave? Kada flashintas pasakyk.

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.as taip pat susiduriau su xbox360 irasymo problema...sutvarkau zaidima su abgx ir rasau per imageburn.diskas isiraso,o xboxas nepaleidzia...raso 'media disk' arba mixed disc" ir nesuprantu kas cia per problema. PS. anksciau esu irasinejas zaidimus su stacionaru ir viskas budavo gerai.dabar bandau irasineti su laptopu. cd-romo irenginys-Optiarc DVD RW AD-7585H ATA Device prasu padekite man kas galite? mano skype visvaldas4

post-25551-1295965197_thumb.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.as taip pat susiduriau su xbox360 irasymo problema...sutvarkau zaidima su abgx ir rasau per imageburn.diskas isiraso,o xboxas nepaleidzia...raso 'media disk' arba mixed disc" ir nesuprantu kas cia per problema. PS. anksciau esu irasinejas zaidimus su stacionaru ir viskas budavo gerai.dabar bandau irasineti su laptopu. cd-romo irenginys-Optiarc DVD RW AD-7585H ATA Device prasu padekite man kas galite? mano skype visvaldas4

tai tu turi irasinet .dvd failiuka 1kilobito, o ne img faila 7gb.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai as dvd failiuka ir rasau jau sugadinau 7dvd. ir nieko nesigauna... gal yra kokia kita programa xbox zaidimams rasyti?

post-25551-1295983418_thumb.jpg

Redagavo hansasxxx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai as dvd failiuka ir rasau jau sugadinau 7dvd. ir nieko nesigauna... gal yra kokia kita programa xbox zaidimams rasyti?

Kompaktų tai žiūriu negaila tikrai.. Kitos programos tikrai nereikia, visi naudoja tą pačią ir visiems veikia (man taip pat). Pabandyk su kompresorium prapūst recorderį, gali būt jame kaltė, o šiaip tai sunku pasakyt kas čia per briedai...

Redagavo Morfijus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai va,kad ir man niekaip nedaeina kas cia per problema...ko gero ir bus laptopo cd-romas kaltas...bet kompui dar nei puses metu nera...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai va,kad ir man niekaip nedaeina kas cia per problema...ko gero ir bus laptopo cd-romas kaltas...bet kompui dar nei puses metu nera...

nenori nueit pas koki drauga pabandyt isirasyt, db juk beveik visi dvdromai irasineja DL diskus. gal koks tavo dvdrom driveris parejes ar siaip koks glichas, o pabandysi pas drauga ir bus viskas aisq.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isirasiau xbox zaidima su imgburn viskas gerai nuveriyfino ir panasiai pasileido zaidziant pradejo metyti lentute disc is unreadable xboxo dvd romas ka tik keistas kas galetu buti per problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai kokios firmos diskas?gal koks acme?arba tavo pc lazeriukas gal silpnas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant 4x greicio darei?

taigi x360 geimus reikia ant 2x arba 2,4x kepti,kažin ar jie paskui normaliai veikia? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

blem nesuprantu, kepat ant 2,4x ir jei po to blogai veikia, tai jau zinosit kad tikrai ne del greicio, o del lazerio ar disko kokybes ar tt. Bent jau pradzia gerai padarykit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.