ZeaLot

Kaip teisingai įsirašyti XBOX 360 žaidimus?

Rekomenduojami pranešimai

ieskau gido kaip teisingai isirasyti zaidima, bet sios temos pirmajame puslapyje esanti nuoroda mane numeta i pagrindi puslapi, tai kaip surast ta gida, nes ir vakar ieskojau visoj playmanijoj ir siandien ir nieko....???? jau sugadinau viena verbatimo diska daugiau nebesinori :) bet viska dariau kaip turi buti gretis 2x, rasiau su imgburntiktai as nieko netikrinau, draugas sake kad reik patikrinti ta pati failiuka su notpadu, o gal butinai reik pasitikrinti dar ta didyji faila su abgx360? na butu gerai kad kas veikianti linka i ta gida numestu arba bent paaiskintu... beje nepykyt labai kad gal kvailai klausiu, bet dar zaidimu neirasinejes, tai naujokas ant to ir reik pagalbos, kaip ir visiem reikejo pacioj pradzioj :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš irgi nerandu, ir naudojausi http://reklama netoleruojama/kaip-teisingai-isirasyti-xbox-360-zaidima-abgx-360-imgburn/ gidu, viskas puikiai išėjo. :whistling:

man reiktu kito, sake yra gydas kaip susitvarkyti jau kai parsisiunti tuos du failiukus ir susitvarkyti dvd failiuka o ne iso, sake kazkaip per notopeda ir sake kad cia turetu buti gydas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man reiktu kito, sake yra gydas kaip susitvarkyti jau kai parsisiunti tuos du failiukus ir susitvarkyti dvd failiuka o ne iso, sake kazkaip per notopeda ir sake kad cia turetu buti gydas...

nu tai b**, nieko ten sudetingo, atsisiusk abgx360 ir su ja prachekink zaidima, ten automatiskai tau sukurs ta .dvd failiuka jei jo ir nebutu.

autofix daryk Level 3, o visa kita yra paaiskinta, paspaudi ant "i" zenkliuko prie kiekvieno nustatymo ir matysi kas ka daro. siaip pagal default gali daryt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai b**, nieko ten sudetingo, atsisiusk abgx360 ir su ja prachekink zaidima, ten automatiskai tau sukurs ta .dvd failiuka jei jo ir nebutu.

autofix daryk Level 3, o visa kita yra paaiskinta, paspaudi ant "i" zenkliuko prie kiekvieno nustatymo ir matysi kas ka daro. siaip pagal default gali daryt.

pasidariau su tuo abgx360 viska kaip parasyta gyde ir turiu antra sugadinta dvd va kur by****... vis del to tai verbatimai, kainuoja truputuka.... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip mano parodytame gide? Nejuokauk, prieš 6h pats sau rašiausi, dariau lygiai taip pat kaip ir ten (kadangi pirmą diską pats rašiau) ir viskas puikiai gavosi, jokių sugadintų diskų. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasidariau su tuo abgx360 viska kaip parasyta gyde ir turiu antra sugadinta dvd va kur by****... vis del to tai verbatimai, kainuoja truputuka.... :)

su imgburn nustatai 2.4x ir pasirenki ta .dvd failiuka o ne zaidimo ISO faila. nuima varnele nuo "Verify" ir varai.

be to kaip tu juos sugadini, tau nepaleidzia ar susiknisa berasant?

be to neleisk tokiu pinigu ant verbatimu, yra senukuose kazkoks Cacke boxas, 10vnt 18lt. viskas su jeis gerai ir pigus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su imgburn nustatai 2.4x ir pasirenki ta .dvd failiuka o ne zaidimo ISO faila. nuima varnele nuo "Verify" ir varai.

be to kaip tu juos sugadini, tau nepaleidzia ar susiknisa berasant?

be to neleisk tokiu pinigu ant verbatimu, yra senukuose kazkoks Cacke boxas, 10vnt 18lt. viskas su jeis gerai ir pigus.

tai as taip ir darau, vis delto nedurns esu... univera baiges, skaityt ir vykdyt instrukcijas moku :) viska darau taip kaip reikia, bet va katik dar viena diska sugadinau, itariu kad gali buti mano PC dvd romas nebe labai geras, nors as su juo gal isviso kokiu apie 50 disku irases ir tai kazin, bet jis buvo nenaudojamas jau kokius2 ar 3 metus :) kaip manot gali buti del dvd romo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai as taip ir darau, vis delto nedurns esu... univera baiges, skaityt ir vykdyt instrukcijas moku :) viska darau taip kaip reikia, bet va katik dar viena diska sugadinau, itariu kad gali buti mano PC dvd romas nebe labai geras, nors as su juo gal isviso kokiu apie 50 disku irases ir tai kazin, bet jis buvo nenaudojamas jau kokius2 ar 3 metus :) kaip manot gali buti del dvd romo?

aisq kad gali, pabandyk pas koki drauga isirasyt ir bus matyt.

o ka raso kai idedi diska i xboxa?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisq kad gali, pabandyk pas koki drauga isirasyt ir bus matyt.

o ka raso kai idedi diska i xboxa?

viena diska paleidzia, paraso ten kad loading su zaidimo logotipu ir juodas ekranas ir ismeta kad diskas nenuskaitomas, kita diska idejus to paties zaidimo krauna kokiu 10 min ir ta pati ismeta kad diskas nenuskaitomas, trecia is vis paspaudi play ir is kar ismeta kad diskas nenuskaitomas, pir mus du bandziau instaliuoti, tai pirma iki 13% antra 19 % ir taip pat ismeta kad nenuskaitomas...

tai as turiu parsisiuntes wwe ta naujausia ir draugas is ten pat pas save parsisiuntes jis isirase ir pas ji veikia o as pas save parsisiuntes isirasiau ir neveikia... dar rytoj nusipirksiu koki piges dvd diska ir pabandysiu is draugo pasiemes ta wwe nusikopinti jei ir nukopintas neveiks vadinasi tai bus mano dvd romo kalte

Redagavo Sharasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viena diska paleidzia, paraso ten kad loading su zaidimo logotipu ir juodas ekranas ir ismeta kad diskas nenuskaitomas, kita diska idejus to paties zaidimo krauna kokiu 10 min ir ta pati ismeta kad diskas nenuskaitomas, trecia is vis paspaudi play ir is kar ismeta kad diskas nenuskaitomas, pir mus du bandziau instaliuoti, tai pirma iki 13% antra 19 % ir taip pat ismeta kad nenuskaitomas...

tai as turiu parsisiuntes wwe ta naujausia ir draugas is ten pat pas save parsisiuntes jis isirase ir pas ji veikia o as pas save parsisiuntes isirasiau ir neveikia... dar rytoj nusipirksiu koki piges dvd diska ir pabandysiu is draugo pasiemes ta wwe nusikopinti jei ir nukopintas neveiks vadinasi tai bus mano dvd romo kalte

ieskok galu tada pc recorderi savo paciam. isvis maziau gidu skaityk tai manau bus daugiau naudos. kaip jau sake anskciau 1.atsisiunti. 2. perleidi per abgx. 3. imgburn rasai .dvd failiuka ant 2.4x greicio. tikrai reikia gido tam ?

patarimas kad negadint sau nervu del neveikianciu disku. imi xbox ,ruosiesi rasyt zaidimus, tai perk iskart nauja dvdrom i pc jei nesi tikras ar tavo pakankamai geras.arba isorini. ir bedu nebus. ir atsipirks jis greitai tikrai.ir viskas veiks.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ieskok galu tada pc recorderi savo paciam. isvis maziau gidu skaityk tai manau bus daugiau naudos. kaip jau sake anskciau 1.atsisiunti. 2. perleidi per abgx. 3. imgburn rasai .dvd failiuka ant 2.4x greicio. tikrai reikia gido tam ?

patarimas kad negadint sau nervu del neveikianciu disku. imi xbox ,ruosiesi rasyt zaidimus, tai perk iskart nauja dvdrom i pc jei nesi tikras ar tavo pakankamai geras.arba isorini. ir bedu nebus. ir atsipirks jis greitai tikrai.ir viskas veiks.

na as ieskojau gido kad sutvarkyti dvd failiuka pati, sake galima kazkaip labai nesunkiai... bet vistiek nepades jei nezinosiu ar geras mano dvd romas, o rasau as net ne ant 2.4x o ant 2x tai turetu dar siek tiek palengvinti skaityma dvd bet ne velnio :) o del naujo dvd romo tai tikriausiai taip ir reiks koki isorini :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as ieskojau gido kad sutvarkyti dvd failiuka pati, sake galima kazkaip labai nesunkiai... bet vistiek nepades jei nezinosiu ar geras mano dvd romas, o rasau as net ne ant 2.4x o ant 2x tai turetu dar siek tiek palengvinti skaityma dvd bet ne velnio :) o del naujo dvd romo tai tikriausiai taip ir reiks koki isorini :)

o kam tau tvarkyt .dvd failiuka. abgx pats ji sukuria. gali istrint kad ir ta kuri turi ten .dvd arba jei sugadinai. nesvarbu perleisk iso faila per abgx ir jis sukurs tau ta .dvd failiuka butent toki koks reikalingas. jeigu neiraso tinakamai arba kartais iraso kartais ne tai greiciausiai bus rokorederio kalte, ir va tiek keli ar daugiau sugadintu disku tau jau ir kainavo tikriausiai tiek kiek dvdrom naujas matyt.arba jei dar ne, tada dar suvaryk kelis tai kainuos ir daugiau. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as ieskojau gido kad sutvarkyti dvd failiuka pati, sake galima kazkaip labai nesunkiai... bet vistiek nepades jei nezinosiu ar geras mano dvd romas, o rasau as net ne ant 2.4x o ant 2x tai turetu dar siek tiek palengvinti skaityma dvd bet ne velnio :rofl: o del naujo dvd romo tai tikriausiai taip ir reiks koki isorini :yes:

tai jei butu .dvd failiukas, is vis nenuskaitytu diska, rasytu mixed media disc.

kaip ir scalman sake, jieskok galu recorderyje, arba pirk nauja arba eik pas drauga pabandyk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jei butu .dvd failiukas, is vis nenuskaitytu diska, rasytu mixed media disc.

kaip ir scalman sake, jieskok galu recorderyje, arba pirk nauja arba eik pas drauga pabandyk.

na aiskius, dekoju uz patarimus :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.