Lukis23

Sveiki gal galit sektiek padeti?

Rekomenduojami pranešimai

Nelabai ka nusimanau apie ps3 dabar gyvenu toronte noriu pirkti ps3 cia jie visai papigiaj tai vot turiu toki telika nu net nezinau 5metu gal ir kaip manot ar ant jo pasileis mano ps3??? Ir gal kas turit foto to laido kur kisasi i tv as paziureciau ar yra kisti tokia? Yra gale teliko dvi apvalios kistis panasios kaip klaveturos ar peles laidai apvalus galai tai tiek aciu iskarto tikiuosi man padesit??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nelabai ka nusimanau apie ps3 dabar gyvenu toronte noriu pirkti ps3 cia jie visai papigiaj tai vot turiu toki telika nu net nezinau 5metu gal ir kaip manot ar ant jo pasileis mano ps3??? Ir gal kas turit foto to laido kur kisasi i tv as paziureciau ar yra kisti tokia? Yra gale teliko dvi apvalios kistis panasios kaip klaveturos ar peles laidai apvalus galai tai tiek aciu iskarto tikiuosi man padesit??

Nesijaudink manau kad viskas turetu buti gerai , as wakar bandziau ps3 paleisti ant 15 metu silelio , ir viskas buvo liuks (biski truko spalvu) bet seip viskas jega xDD

bet seip del viso pikto , kaip nusipirksi ps3 complekte bus standartinis AV cabelis ir dar bus perjungejas is AV i Scart jungti , apacioj yra nuotraukos

SCART

Nuotrauka

AV

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko nusipirkau nauja plasma as viskas isisprende dekui uz nuosirdu atsakyma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.