eQuity

Kuo skiriasi Verbatim 2.4x ir 8x zaidimuose

Rekomenduojami pranešimai

Ar zaidimams daro itaka kompakto greitis ant dezutes, jei as vistiek irasinesiu min greiciu?

Pvz yra Verbatim 8x DL ir Verbatim 2.4x DL, jei as zaidima rasysiu 2-2.4x tai man nera skirtumo ar 8x ar 2.4x ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane dauguma disku 8x,tai kai rasau i ji tai nors nustatau 2.4 greiti bet buna pakyla iki kokia 3.5,bet viskas gerai,o jei rasau i 2.4 tai daugiau greitis ir nekyla.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tai kai idedi i xbox360 tai nera skirtumo ar 2.4x ar 8x, visvien suks xbox360 DVD-ROM'o greiciu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tai kai idedi i xbox360 tai nera skirtumo ar 2.4x ar 8x, visvien suks xbox360 DVD-ROM'o greiciu?

taip xbox suks kaip ir bet kuri diska o rasyt patarciau 4x, kai kuriu gamintoju diskai irasyti 2,4x buna prasciau skaitomi, o 8x jau kiek greitokai, tai 4 - optimalus bent jau man.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip xbox suks kaip ir bet kuri diska o rasyt patarciau 4x, kai kuriu gamintoju diskai irasyti 2,4x buna prasciau skaitomi, o 8x jau kiek greitokai, tai 4 - optimalus bent jau man.

Tai ka kai perletai irasai diska, irgi lagina?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.