DeiXaz

PS1 ant PSP

Rekomenduojami pranešimai

Tajgi turiu keleta klausimu...Ko reikia kad veiktu PS1 zaidimaj ant PSP? Zinau giduka kjp ten padaryt..Bet as radu ir atsiunciau ps1 gamu padarytu kad wejktu ant psp bet bet rejk imest i game folderi o tame zaidimo folderi Eboot.pbp yra ir Keys.bin..Tj ka man rejketu daryti? Ir ant 5.00 m33-4 veiktu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tajgi turiu keleta klausimu...Ko reikia kad veiktu PS1 zaidimaj ant PSP? Zinau giduka kjp ten padaryt..Bet as radu ir atsiunciau ps1 gamu padarytu kad wejktu ant psp bet bet rejk imest i game folderi o tame zaidimo folderi Eboot.pbp yra ir Keys.bin..Tj ka man rejketu daryti? Ir ant 5.00 m33-4 veiktu?

taip meti ta folderi visa i PSP/GAMES ir viskas,tik va ne visi zaidimai eina siaip paprastai nes buna skirtingai daryti ant skirtingu fw tai gali reikt dar isirasyt popsloaderi specialiai 5.00 m33 ,man pries tai nejo re2,isimeciau ir viskas eina puikiai ant m33-4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu..o kur popsloaderi gauti? As pagooglinau biski ir radau tekken 3 ir t.t jau padarytus bet linko neturiu tj pagooglink rasi..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu..o kur popsloaderi gauti? As pagooglinau biski ir radau tekken 3 ir t.t jau padarytus bet linko neturiu tj pagooglink rasi..

dauguna psx geimu eina ir be jokiu papildomu popsloaderiu,man pvz re2 nejo,zinau akd dar kai kas neina be jo,ir riekia popsloaderio kuris turetu rinktis skirtingas versijas,man pvz re2 pasileido tik su 4.01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki as ir nepaleidziu RS3 (Ps one, kompresija=0 )viska dariau pagal gida.Bet usidega Playstation logotipas ir sustoja bandziau ir per popsloaderi leisti (bandydamas ivaires versijas).PSP versija 5.00m33-4

Gal jus turite koki patarima.

Aciu uz patarimus ir atsakymus

Sveiki as ir nepaleidziu RS3 (Ps one, kompresija=0 )viska dariau pagal gida.Bet usidega Playstation logotipas ir sustoja bandziau ir per popsloaderi leisti (bandydamas ivaires versijas).PSP versija 5.00m33-4

Gal jus turite koki patarima.

Aciu uz patarimus ir atsakymus

Kas susidurete su tokia pacia problema nevarkit va pilnas paaskinimas http://www.youtube.com/watch?v=Pxy2AdDtFzU

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.