Skvick

2 roudonos lemputes

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki taj va istiko mano boxui krize.Pazaidus kokia 2h.Kitus po 5min. Ismeta man 2 lemputes isgalo nekarsta ora lyg pucia, tada vaizdas dingsta lieka tik lemputes zybeti.Gal kas zino kaip ten kas? ar imanoma taisyti?O mondelis 2006-11-01 idientas kitas hdd 120Gb. Ir seip sunkiai CD-Romas atsidarineja kartais , kai paleidineji zaidima toks garsas Cip Cip Cip , lyg lazeris kazakaip keistai veiktu. Gal kas padetu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ištrauk savo xbox iš savo stalčiaus, ar kokios nors apkrautos vietos, palaikyk ji atjungta ~4 valandas ir bandyk iš naujo leisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai paleidineji zaidima toks garsas Cip Cip Cip , lyg lazeris kazakaip keistai veiktu.

Ne į temą

Cia geras su tuo cyp cyp :yes::)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal pas tave tas ilindes kartais is to filmuko paukstis ar strutis ten kur taip daro mik mik ar cip cip nebepamenu jau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal pas tave tas ilindes kartais is to filmuko paukstis ar strutis ten kur taip daro mik mik ar cip cip nebepamenu jau?

Ne į temą

Tu tikriausiai apie mimi :yes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jei isgalo nekarsta pucia tai reiskia nera gero kontakto, uztai ir perkaista (turetu ventiliatoriai kaip pasiute pries isijungiant suktis), reik pakeist termopasta (arba dulkes is radijatoriu isvalyt).

Redagavo Minde79

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jei isgalo nekarsta pucia tai reiskia nera gero kontakto, uztai ir perkaista (turetu ventiliatoriai kaip pasiute pries isijungiant suktis), reik pakeist termopasta (arba dulkes is radijatoriu isvalyt).

paaiskink man durnam padarui si savo posta, kaip tu isivaizduoji "nekarsta" tai kai rankos negali prideti ar kai gali bet silta :yes: tai pagal tave jei pus karstas oras tai neperkais - nieko nesuprantu, pas mane pusdavo silta gal biski karstoka ora ir uz kiek laiko pasigavo rrod - tai kaip tada tai suprasti????

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paaiskink man durnam padarui si savo posta, kaip tu isivaizduoji "nekarsta" tai kai rankos negali prideti ar kai gali bet silta :yes: tai pagal tave jei pus karstas oras tai neperkais - nieko nesuprantu, pas mane pusdavo silta gal biski karstoka ora ir uz kiek laiko pasigavo rrod - tai kaip tada tai suprasti????

Jei pucia karsta ora reiskia CPU GPU savo siluma perduoda radijatoriui o nuo sio oras nutraukiamas ventiliatoriu, jeigu karsto nepucia reiskia siluma blogai perduodama radijatoriui, ko pasekoje perkaista cpu gpu ir xboxe suveikia perkaitimo apsauga. Pirmos laidos xboxai pucia gan karsta ora (Karstas tai gan santykinis apibudinimas, ka as zinau ka tu vadini karstu o ka siltu, mano poziuriu jis karstas) O tavo atveju taip ir suprast - ausino prastai todel deformavosi sistemine plokste ir atsikabino artai cpu artai gpu... (beje ar gerai ausins ar blogai RROD vistiek gausi, klausimas tik pokiek laiko, ce as sneku apie senuosius xus, dabar gal kitaip).

Redagavo Minde79

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei pucia karsta ora reiskia CPU GPU savo siluma perduoda radijatoriui o nuo sio oras nutraukiamas ventiliatoriu, jeigu karsto nepucia reiskia siluma blogai perduodama radijatoriui, ko pasekoje perkaista cpu gpu ir xboxe suveikia perkaitimo apsauga. Pirmos laidos xboxai pucia gan karsta ora (Karstas tai gan santykinis apibudinimas, ka as zinau ka tu vadini karstu o ka siltu, mano poziuriu jis karstas) O tavo atveju taip ir suprast - ausino prastai todel deformavosi sistemine plokste ir atsikabino artai cpu artai gpu... (beje ar gerai ausins ar blogai RROD vistiek gausi, klausimas tik pokiek laiko, ce as sneku apie senuosius xus, dabar gal kitaip).

visteik kazko nepagaunu, nu gerai tai kodel zmones deda papildomus ausintuvus (pvz. is galo) mano galva tam kad istrauktu karsta ora kad neperkaistu viduje plokste ir neatsoktu GPU ar CPU taigi oras turetu iseiti pro ventika jau ne be toks siltas (ar pagal tave kaip tik dar karstesnis) ar as klystu ????

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visteik kazko nepagaunu, nu gerai tai kodel zmones deda papildomus ausintuvus (pvz. is galo) mano galva tam kad istrauktu karsta ora kad neperkaistu viduje plokste ir neatsoktu GPU ar CPU taigi oras turetu iseiti pro ventika jau ne be toks siltas (ar pagal tave kaip tik dar karstesnis) ar as klystu ????

Na jei dedi papildoma ausinima ir jeigu to pasekoje oro srauto nutraukimo greitis nuo radijatoriaus padideja, tuomet oras turi but vesesnis (negu prie standartinio ausinimo), taciau autorius nesake kad pasji detas papildomas ausinimas. Ce snekam apie gamyklini.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jei dedi papildoma ausinima ir jeigu to pasekoje oro srauto nutraukimo greitis nuo radijatoriaus padideja, tuomet oras turi but vesesnis (negu prie standartinio ausinimo), taciau autorius nesake kad pasji detas papildomas ausinimas. Ce snekam apie gamyklini.

na tai teisingai gamyklinis ventikas turi daryti tokia pacia funkcija - istraukti karsta ora, bet kadangi jie buna lievi (pasitaiko is gamyklos) tai ir buna viena is perkaitimo priezasciu ar as neteisus????

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tai teisingai gamyklinis ventikas turi daryti tokia pacia funkcija - istraukti karsta ora, bet kadangi jie buna lievi (pasitaiko is gamyklos) tai ir buna viena is perkaitimo priezasciu ar as neteisus????

Jeigu radijatorius prigludes gerai ausinimo pakaks ir nuo gamiklinio ventiliatoriaus (kad nebutu perkaitimo iki isijungimo), jeigu ten viskas iskepe ir uzauge dulkem, nepakaks. O rrod gauna del technologinio proceso broko.

Buvau anadien nuemes radijatoriu nuo gpu (gavau rrod) tai ten termopasta iskepus visa buvo ir net nelabai panasi i termopasta o i plastmase :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.