ViPeRkillz

Mafia II

Rekomenduojami pranešimai

Pala, lyginam pc game su multiplatforminiu zaidimu? Tai buk geras palyginam tada crysis su kokiu spiderman web of shadows ok? As nezinau su kokiu tu sileliu losei, ar su kokiu lowendiniu pc, bet katik isijungus mafia2 ir vel perziurejus pradzia viska ten tvarkoje. Kita kart prasiplauk akis jeigu nematai. Ir is kur atsiranda tokie protai, kurie tik prisiregistrave prie portalo kisa savo trigrasi kaip koks originalas ://

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zaidimas tikrai geras ir gana idomus. Tikrai nesutikciau su eurogamer ar kitu dumb ass ivertinimais. bet vienas dalykas tai man kliuna iki negaliu. Ogi kompiuterio valdomu masinu taisykliu nesilaikymas. Labai daznai taranuoja masina. is antros juostos uzsimano tai pyst suka i desine tiesiai man kirsdami per nosi nu ir panasiu nesamoniu. ai dar varai pagrindiniu keliu, tai pyst is salutinio kai deda i sona ;D tai va tik toki minusa uzmaciau, o siaip :first: zaidimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas neperejo neskaitykit,nes bus neidomu paskui.

Ne į temą

Nesuprantu ko jums ta pabaiga nepatinka,juk neaisku ar tas Joe zuvo ar ne(gal jis toj masinoj visus issaude ir paspruko ar dar kas nors atsitiko) ir dar paties Vito likimas neaiskus. Taigi aisku,kad bus Mafios pratesimas, neskaitant tu DLC.

Ir dar turiu klausima viena

Ne į temą

Kas tas Ennio Salieri,kur liepia nuzudyt Tommy Angelo. Cia gal koks Don Salieri is pirmos dalies giminaitis ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas neperejo neskaitykit,nes bus neidomu paskui.

Ne į temą

Nesuprantu ko jums ta pabaiga nepatinka,juk neaisku ar tas Joe zuvo ar ne(gal jis toj masinoj visus issaude ir paspruko ar dar kas nors atsitiko) ir dar paties Vito likimas neaiskus. Taigi aisku,kad bus Mafios pratesimas, neskaitant tu DLC.

Ir dar turiu klausima viena

Ne į temą

Kas tas Ennio Salieri,kur liepia nuzudyt Tommy Angelo. Cia gal koks Don Salieri is pirmos dalies giminaitis ?

Don Ennio Salieri - pilnas jo vardas.

Ne į temą

paskaitykit mano post'ą pc platformos temoje. Parašiau ką manau apie žaidimą ir pabaigą, bet nenoriu kartotis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Don Ennio Salieri - pilnas jo vardas.

Ne į temą

paskaitykit mano post'ą pc platformos temoje. Parašiau ką manau apie žaidimą ir pabaigą, bet nenoriu kartotis.

Skaiciau jau.

Bet tai nesamone,kad tas Salieri dar gyvas,juk jau Tommy toks senas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaiciau jau.

Bet tai nesamone,kad tas Salieri dar gyvas,juk jau Tommy toks senas.

Salieri jau senai miręs, tiesiog jie visalaik medžiojo Tommy už tai, kad išdavė Salierį, ir davė parodymus prieš visą jo šeimą, o pats atsedėjęs paprašė ftp apsaugos, tačiau atėjo Vito su Joe ir viskas.. absurdas čia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neapsurdas gi, falcone pereme salieri valdymal (atsvireskit extra kai esate meniu ir ten pasirinkite family album, ten ddaug kas paaiskinta apie personazus), o falcone uz salieri idavima mentam uzsake tommy mirt :)

Redagavo wader

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pala, lyginam pc game su multiplatforminiu zaidimu? Tai buk geras palyginam tada crysis su kokiu spiderman web of shadows ok? As nezinau su kokiu tu sileliu losei, ar su kokiu lowendiniu pc, bet katik isijungus mafia2 ir vel perziurejus pradzia viska ten tvarkoje. Kita kart prasiplauk akis jeigu nematai. Ir is kur atsiranda tokie protai, kurie tik prisiregistrave prie portalo kisa savo trigrasi kaip koks originalas ://

Na as zaidziu ant full hd..Ir man nepatiko intarpu grafika ji atrodo sudinai..Cia mano nuomone, jai tau viskas su tuo gerai tai saunu. Aciu uz demesi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kekvienas skritingai vertina zaidima pagal savo kriterijus, tad jei tavo esminis kriterijus yra video intarpai, dziugu tada ir tikrai ner ka jau bepridurti :))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesuprantu, vieniem tie video intarpai negyvi atrodo, kitiem netgi labai gyvi(kaip ir man). Ir išvis kai žaidi toki žaidima kaip Mafia II tai man atrodo grafika tikrai neturi but pirmoj vietoj. As kiek žaidžiau tai man grafikos sočiai užteko tiek pačiam gameplay'juj tiek video intarpam. Hell, man dar net pirmos mafijos grafika sąlyginai gera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Cia negyvi tiem, kas lose starcraft2 :):)
Redagavo wader

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As jau siandien baigsiu, liko 5 chapter'iai. Net nesinori eit x'o jungt. :)

liudnas game ;// kai filmas, viskas ciki, bet as gale buciau kitaip pasielges, idomu ka Vito padaro po to hmm treciai daliai galim sakyt vieta palikta. nors ka ten bepaliksi. hmm...

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš taip pat žaidžiu ant full HD televizoriaus ir man tie video intarpai atrodo puikiai,kaip kažkas anksčiau sakė net nesinori jų išjungti.O kažkas minėjo, kad per video intarpus veikėjai mažai rodo veido išraiškų,aš tikrai nesutinku dėl to jog nerodys žmonės tų išraiškų kaip išprotėją.Man atrodo jog jų tikrai pakanka.O dėl story tai jis tiesiog nuostabus,dabar antra kartą einu žaidimą ant hard lygio.Tai tiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.