ViPeRkillz

Mafia II

Rekomenduojami pranešimai

Visi tik " perėjau" ir viskas, apie žaidima daugiau papaskokit :D . Yra žaidime sporto sales, eina treniruotis ? Leidžia pirkt namus ? Iš kur gaut maisto ?

Žaidime treniruotis negalima, bet visada gali subaladot kokį nors praevį :D Namų pirkt negalima,o maista pasiemi iš šaldytuvo namie arba gali nuvaryt į kokią užkandinę sukirst koki sumuštini arba (!) kebaba ir atsigert alaus. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi cia nera sandboxinis game, cia story and missions based zaidimas. Pries 2 metus gal ir galvojo 2k isleist sandboxini, bet galutinis variantas yra kaip ir mafai1 :D Aisku laukiama dabar dlc, gal ides kokiu naujoviu, nes dabar iprasta, kad kurejai zaidima apkarpo o tada isleidineja dlc, kad daugiau pinigu uzsidirbtu :D)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man neleidzia ieit i ta bara ,,Mona lisa" 14 misijoj, raso ,,find and save joe" bet kai bandau eit yten neatidaro duru. Gal zinot kas kaltas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as ir jau perejau, pasimegaudamas. Zaidimo istorija tokia gera, kad sakyciau cia pusiau filmas :D Zaidimas buvo tobulas tik iki pabaigos. Pabaiga tai sakyciau is "to be continued" serijos, nes kaip ir lieka neaisku kaip jam toliau viskas klostysis. Del kai kuriu prastu apzvalgu jis tikriausiai negaus GOTY apdovanojimo, bet galiu drasiai teigti, geresnio zaidimo as nezaidziau. Taip pat grafika tiesiog nuostabi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tajgi padekit man CAHPTER 14 iki ten nuejau nusove ta seni paskuj tam uoste isaudziau visus ir paskuj DERIC ofice pajemu pinigus ir isejus laukan nesuprantu ka toliau reik daryt?

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tajgi padekit man CAHPTER 14 iki ten nuejau nusove ta seni paskuj tam uoste isaudziau visus ir paskuj DERIC ofice pajemu pinigus ir isejus laukan nesuprantu ka toliau reik daryt?

Kaip jus isvis galit iki 14 chapter nueit visiskai nieko neskaitydami? Ar tiesiog einat paskui raudona taska ir viskas? Ar cia gal itk su anglu kalba SUPER dideles problemos?

Juk aiskai ten raso kad reikia surinkt 27.500 zaliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O pazysti toki dalyka kaip spoiler tagai?
Redagavo dankratas
Tikriausiai geriau pasijusi, kad dabar ne tik kad nepadejai, bet ir tavo komentara tuo paciu reikia tvarkyt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na norejau pasakyti del grafikos, man labiausiai pradzioj istrigo filmuku grafika, ne aplinkos, o paciu zaideju, jin man pasirode tokia bloga, kad negaliu..Veidai beveik nejuda..Emociju nelabai rasta..Zodziu didelis minusas del to. Bet siaip zaidimas gan idomus :D Tokie pastebejimai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oh God please help us from total trolls or dumbasses. Pats matei skirtuma tarp in game grafikos ir video intarpu? Jei taip, tai kam cia pezi, zaidi zaidima o ne filmuka valdai, suprasciau ingame tau nejudetu veidai ar kas kito butu, tada suprantu, o kibti prie filmuku tai tikrai zemiausia pakopa :D)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prie ko cia zemiausia pakopa? Tai jai cia visi sako, kad super grafika, tai jin turi buti tokia visur..Pvz starcraft 2 paziurek kokie ingame filmukai, nors ten stateginis zaidimas..in your face.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.