ViPeRkillz

Mafia II

Rekomenduojami pranešimai

Chebra, man nesiseka. 5 jau diskus (ir ne belekokius, o TDK) sugadinau, šitą gėrį rašydamas. 30lt kaip į balą. Rašiau su IMGBurn. Pastrigdavo kai pereidavo į antrą sluoksnį, arba ant 94 procentų. ką daryti?

Ne į temą

Įrašinėk mažesniu greičiu :D aš visad rašau ant mažiausio užtrunka apie 35min, bet visad ok būna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

2.4x rašau

jo tikrai matyt keisk tu rekorderi ,daug kartu jau apie tai kalbeta,jau geriau nauja isigyt ir nemetyt pinigu veliau,negu dabar nervuotis cia.nes jau nieko nepesi tu is jo,o diskasusis faktiskai atsipirks po keliu irasytu zaidimu siaip. tai tikrai negail.paaukok tuos 70 lt. geram tikslui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš pats visad naudoju acme diskus rašau ant minimalaus greičio ir niekada jokių nesamonių nebūna visi žaidimai veikia puikiai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

As buvau uzsipirkes 3 TDK diskus visus rasiau ir visi susigadino, ne vienas neveike. Bandyk pirma i kita diska rasyt ne vien tik TDK.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ishkilo beda. kai bandau nupatchint i wave 3 kasko neleidžia (su waves patcher) rodo wistiek tipo waves 4 ten nors ten jau gal ir daug didesnis. senai teko patchint kaska. kame beda? gal yra koks naujesnis waves patcheris? pasileidot kas ant ixtreme 1.51 ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perėjau pora chapteriu, nuostabus žaidimas, perėjas pirmą chapteri pagalvojau, kodėl negalėtų būt COD toks kokia buvo Mafia 2 pirma misija :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

AŠ įsirašiau į LiveStar ant 2x greičio ir man viskas veikia čiki piki be jokių klaidų ir tekstūros noemaliai pasikrauna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

AŠ įsirašiau į LiveStar ant 2x greičio ir man viskas veikia čiki piki be jokių klaidų ir tekstūros noemaliai pasikrauna.

na del teksturos tai ne vien dvd irasimas , bet priklauso nuo xbox'o diskasukio :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Oi laukiam laukiam, mes Aone disku!
O seip zmones kam taip skubat? NElekit jus pro ta istorija taip greitai, per diena non stop losdami pereina ir sako jog trumpas geimas. Ypac tokius sedevrus kaip sis....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Oi laukiam laukiam, mes Aone disku!
O seip zmones kam taip skubat? NElekit jus pro ta istorija taip greitai, per diena non stop losdami pereina ir sako jog trumpas geimas. Ypac tokius sedevrus kaip sis....

zinok neiseina atsitraukt nes tokia zaidimo istorija itraukianti kad truksta zodziu :D man dar 2 chapteriai lik. Tikekimes kad bus storyline prapletimo dlc ateityje

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.