ViPeRkillz

Mafia II

Rekomenduojami pranešimai

as ir is lm siunciausi ir nera zoles

edit: pasirodo yra tik kai vaziuoji su masina nespeja uzkraut jos :DD

Isimetes game i hdd? Nes gali but, kad neuzkrauna teksturu jei per diska losi :thumbsup4:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galima į vandenį lipt? Ar kaip ir demo versijoj tas pats? O gal aš kažką praleidęs, nes jau buvo patvirtinta, kad plaukt bus neįmanoma? :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ei o jum toj misijoj kur buvo demo versijoje ant galo

kai mentai road blocka padare ir to be continue tipo, jum tas road blockas buvo pilnoje versijoje? Nes as tai vaziavau ir pravaziavau ten viska nei vieno mento nebuvo :thumbsup4:

O del zoles tai negaliu pasakyt kaip yra nes vis dar ziema pas mane

nu jo ir man to road blocko nebuvo toj misijoj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isimetes game i hdd? Nes gali but, kad neuzkrauna teksturu jei per diska losi :thumbsup4:)

isimetes visteik letokai krauna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Chebra, kame bedos man.

2 Chapteri, kai su masina vaziuoji, tas kalba ir kai baigia, masina privaziuoja prie boldiurio ir sustoja(kartais net neprivaziuoja salia).

Visas zaidimo judejimas eina, valdyt man eina kamera, neuzsifreezina, tik ta masina stovi ir viskas.Bandziau kelis kartus bet nieko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo ir man to road blocko nebuvo toj misijoj

Ne į temą

Aš kaip vykdžiau tą misija tai irgi laukiau to road blocko,bet ir man jo nebuvo.Čia tikriausiai per demo padarė,kad būtų gražiau viskas atrodė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, isirasiau katik mafia2, idedu ji i boxa, papraso update required, padarau, kad updatintu, persikrauna boxas ir vel tas pats.. ka reiktu daryt, kad eitu zaisti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, isirasiau katik mafia2, idedu ji i boxa, papraso update required, padarau, kad updatintu, persikrauna boxas ir vel tas pats.. ka reiktu daryt, kad eitu zaisti?

Pabandyk ištraukti interneto laida ir lošti offline ir taip netgi patarčiau ,jeigu dar bano negavai XBL.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane jis net neikistas :D o ir prie laivo boxas buvo pajungtas dar tada, kai nebuvo flashintas :D

viskas veikia, reikejo dashboard update padaryt :D

Redagavo sokoladas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek ten is viso chapteriu yra? nebepamenu tikiuos kad ne puse nebusiu perejas :D

Redagavo mp3magas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek ten is viso chapteriu yra? nebepamenu tikiuos kad ne puse nebusiu perejas :D

Man atrodo jog penkiolika,nes žiūrėjau pagal achievementus iki penkiolikto chapterio dar achievementus gauni už chapterio praėjimą. Redagavo feomen

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo jog penkiolika,nes žiūrėjau pagal achievementus iki penkiolikto chapterio dar achievementus gauni už chapterio praėjimą.

tikiuos tu neteisus nes man tada liko kokie 5 chapteriai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Chebra, man nesiseka. 5 jau diskus (ir ne belekokius, o TDK) sugadinau, šitą gėrį rašydamas. 30lt kaip į balą. Rašiau su IMGBurn. Pastrigdavo kai pereidavo į antrą sluoksnį, arba ant 94 procentų. ką daryti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.