ViPeRkillz

Mafia II

Rekomenduojami pranešimai

man dar pusvalandi sius ir 40 min rasys, o siaip jau yra ir pc versija clone dvd, bet jau ir beta crack ;D nu toks ir crack testinamoj stadijoj bet geima berods uzkuria ;] taigi visi siandien laimingi ;] taip ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dabar kaip tik jau 69% irase, o Panevezy aplinkui zaibai labai dauzosi, tai jei name dings elektra, tai nzn dieva i teisma paduosiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man dar pusvalandi sius ir 40 min rasys, o siaip jau yra ir pc versija clone dvd, bet jau ir beta crack ;D nu toks ir crack testinamoj stadijoj bet geima berods uzkuria ;] taigi visi siandien laimingi ;] taip ?

Oi nevisi :D

1.Diskus gaunu tik poryt

2.Dar reiks palaukt kol Iseis MAfia 2 ir zaidimo SSv2, tada susitvarkyt. Nes ketinu zaist Live, tai nenoriu det nesutvarkytu disku.

Ne į temą

Kolkas esu idejes tik pora SSv1 geimu, bet zaidziu offline, ir i Live dar net nesu prisijunges
Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi nevisi :)

1.Diskus gaunu tik poryt

2.Dar reiks palaukt kol Iseis MAfia 2 ir zaidimo SSv2, tada susitvarkyt. Nes ketinu zaist Live, tai nenoriu det nesutvarkytu disku.

Ne į temą

Kolkas esu idejes tik pora SSv1 geimu, bet zaidziu offline, ir i Live dar net nesu prisijunges
taigi ta mafija neturi online rezimo tai kox tikslas ? beje man irgi kazkaip nesiseka su diskais jauciu viskas daugiau nebepirksiu tu livestar nes jau 3 diska rasau vis pastringa kurioj nors vietoj kai i hdd rasau tikius bent is sesiu vienas isirasys :D

Dabar kaip tik jau 69% irase, o Panevezy aplinkui zaibai labai dauzosi, tai jei name dings elektra, tai nzn dieva i teisma paduosiu :)

tokiais atvejais dziaugiuosi kad turiu loptopa ;)

beje ka pastebejau zaisdamas mafija tai kad db per veidrodi matosi lygiai taip pat kaip per pc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažin ar veikia kam nors tas pirmas įkeltas Mafia II skirtas xbox 360 t.lt? Nes nesinori gadinti diskų.

Ne į temą

siųsk iš LM ten 100% veikia pats dabar lošiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As jau koki pusvalandi pazaidziau, viskas kol kas nuostabiai atrodo :] Panasu, kad man jis bus GOTY.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekam nebūna, kad kad kai krauna MAFIA2, pakimba? Reikia restartuoti XBOX. Žaidžiu su pirmuoju relyzu. Kompaktas verbatim.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mafia 2 yra 1dvd ar 2?

1dvd.

Niekam nebūna, kad kad kai krauna MAFIA2, pakimba? Reikia restartuoti XBOX. Žaidžiu su pirmuoju relyzu. Kompaktas verbatim.

Lm komentaruose buvo parasyta, kad sugadina diskus su pirmu releasu, tai gali visko but manau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man rodos auto aim veikia tik kai labai salia prieso nusitaikai :D bet siaip gameplay nuostabus ir grafika ispudinga. nesuprantu kodel visi taip pesesi kai gavo pabandyti demo del grafikos :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1dvd.

Lm komentaruose buvo parasyta, kad sugadina diskus su pirmu releasu, tai gali visko but manau.

Įsirašiau į HDD ir viskas gerai dabar. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.