kiruxxx

psp cfw yrasymas

Rekomenduojami pranešimai

nusipirko draugas psp slim nauje ir neina yrasyti cfw su pandora baterije , o y savo psp ydedu kortele ir baterije viskas veikia ,kokia beda gali buti? tam psp yra 4.1 firmware oficeli yrasyta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nusipirko draugas psp slim nauje ir neina yrasyti cfw su pandora baterije , o y savo psp ydedu kortele ir baterije viskas veikia ,kokia beda gali buti? tam psp yra 4.1 firmware oficeli yrasyta

Užjaučiu neis niekaip kolkas įrašyt cfw,nes to slim motherboard 88v3 kuri pokolkas dar nenulaužta.. bet jau ledai pajudėjo ...neužilgo bus galima įrasyt cfw ŠŠ: D Redagavo audriuxs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nenoriu kurt naujos temos bet pas mane 3.90 M33-3 ir kaip man isirasyti 5.0 m33 kur ka kelt ir is ku atsisiust? Aciu

Google tavo draugas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nenoriu kurt naujos temos bet pas mane 3.90 M33-3 ir kaip man isirasyti 5.0 m33 kur ka kelt ir is ku atsisiust? Aciu

kad irasyt 5.0 m33-3 turint 3.90 m33-3 reik parsisiut 5.0 m33-3 cfw ir ikelt i psp,td is jo paleist.Labai paprasta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.