Impaler

Kaip atskirti Jasper?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki dar karta. Nesenai parasiau i gerakaina.lt uzklausima kiek xboxas turi voltu. O stai ka jie man atrase: Deja sios informacijos jums niekas nesuteiks kadangi niekas neardis ipakavimo. Tai vat nezinau ka daryt? Kaip suzinot kad jasper? :nunchuks:

Redagavo powke33

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki dar karta. Nesenai parasiau i gerakaina.lt uzklausima kiek xboxas turi voltu. O stai ka jie man atrase: Deja sios informacijos jums niekas nesuteiks kadangi niekas neardis ipakavimo. Tai vat nezinau ka daryt? Kaip suzinot kad jasper? :)

parasyk kad nereikia ardyt ipakavimo, yra speciali skyle dezej per kur matosi pagaminimo data, serial nr, voltai, ir tt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

parasyk kad nereikia ardyt ipakavimo, yra speciali skyle dezej per kur matosi pagaminimo data, serial nr, voltai, ir tt.

Ok reiks dar pabandyt Redagavo powke33

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ok reiks dar pabandyt

ar tik man atrodo ar nebutina ten tu voltu ir tt ieskot, o tik pagaminimo datos uztektu :) jeigu neklystu veliau arba lygu 2008-10-24

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki atskirti nauja konsole nuo senos nera sunku,ant kiekvieno xboxo yra pagaminimo data, paprasciausiai pries pirgdamas paprasyk kad leistu apziuret.. as turejau senesny 2007 facolna bet teko atsikratyt juo nes atsibodo kariaut su tuo E74 ir RROD :) dabar ysigijau jaspery tikiuosi neturesiu tokiu problemu..

P.S pagaminimo data yra ant xbox galines dalies virs video kabelio lizdo. jei norit jasperio ieskokit nesenesnio kaip 2009

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane irgi tas pars, nors pirktas UK 2008.11.29

pas mane irgi taip parasyta, tai koks cia / ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O nuo kokių metų Xbox360 elite gaminamas.?

Jei tokį pirksiu,tai man jasper į rankas papuls.?

Ir apskritai ar Xbox360 elite konsolės jau visos yra "jasperinės". :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O nuo kokių metų Xbox360 elite gaminamas.?

Jei tokį pirksiu,tai man jasper į rankas papuls.?

Ir apskritai ar Xbox360 elite konsolės jau visos yra "jasperinės". :)

elite jau nebegaminamos isvis. o jei pirksi tai gausi jasper kadangi jie gaminami buvo nuo 2008 spalio iki tol kol isejo slim versija.

nebent pirktum kokioj parduotuvej kur uzsilikes nuo seniau koks falcon'as

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano xbox 360 yra 2008 08 24 ir maitblokis 203w ir 14.2a ant konsoles parasyta. pirkau anglijoi bet man pasake, kad cia Jasper... tai kaip cia gaunasi? :rofl:

Redagavo ferkizzz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano xbox 360 yra 2008 08 24 ir maitblokis 203w ir 14.2a ant konsoles parasyta. pirkau anglijoi bet man pasake, kad cia Jasper... tai kaip cia gaunasi? :rofl:

Deja, tavo ne jasper o falcon:) apgavo tave...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.