Impaler

Kaip atskirti Jasper?

Rekomenduojami pranešimai

Ne nepirkau nieko as o gali but kad keista motinine nes kai pirkau is to zmogaus xbox jis taip sake kad nesenai keite motinine tai ir bloka reike jo pakeisti?

Taip išeina..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bloka reike jo pakeisti?

Ne,nes visi blokai turi forward compatibility.T.y seni blokai veikia su naujais xbox pvz zephyr blokas veiks su falcon bet ne falcon su zephyr...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

norejau paklausti mano xbox360 ZEPFYR, ant maitbloko parasyta 200V-240V-2,7A , 47-63HZ output DC 203W , 12V-16,5, pagaminimo data 2006-06-10.

tai ar zepfyra turiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

norejau paklausti mano xbox360 ZEPFYR, ant maitbloko parasyta 200V-240V-2,7A , 47-63HZ output DC 203W , 12V-16,5, pagaminimo data 2006-06-10.

tai ar zepfyra turiu

taip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

žiūriu žmonės čia klausinėja apie 2006 metų modelius, tai jeigu jie dar juos turi ir naudoja, tai nėra visi blogi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

žiūriu žmonės čia klausinėja apie 2006 metų modelius, tai jeigu jie dar juos turi ir naudoja, tai nėra visi blogi?

Kas turi juos ir nera gave RROD, tai isimtys. Nu ka reiskia blogi, tiesiog zephyrai nebuvo sutvarkyti iki galo nuo perkaitimo ir to pasekoje gaudavo RROD, falconai jau turejo mazesne tikimybe perkaisti, bet vistiek nemazai ju yra perkaite.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai jeigu as turiu 2008 - 09 falcona, tai kaip man ji naudoti, kad sumazinti tikimybe gauti RRoD? Kaip laikyti, kiek galima nepertraukiamai zaisti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai jeigu as turiu 2008 - 09 falcona, tai kaip man ji naudoti, kad sumazinti tikimybe gauti RRoD? Kaip laikyti, kiek galima nepertraukiamai zaisti?

Laikyk vertikaliai, vedinamoj vietoj ir bus didesne tikimybe kad nepagausi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasidek boxa panasiai kaip as, ir nebus jokio galvos sukimo is kurios puses nesivedina :thumbsup4:

http://imageshack.us/f/202/p150611144301.jpg/

reikėjo dar prie lubu prikalti,gi slimas ima orą iš viršaus,būtu max užtekę biškį pakelti o čia tai per žiauriai nes tai ką tu darai didelės naudos neduoda (faktiškai jokios )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.