pranuko

xbox live + mikrovisatos internetas ?

Rekomenduojami pranešimai

mano teo interneta pakeite mikrovisatos internetas, kuris eina be modemo, sviesolaidzio kanalais.

sis internetas "priristas" prie mano kompiuterio mac adreso.... ar tai reiskia, jog jis netinka mano konsolei ir negalesiu naudotis xbox live?

Redagavo pranuko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mano teo interneta pakeite mikrovisatos internetas, kuris eina be modemo, sviesolaidzio kanalais.

sis internetas "priristas" prie mano kompiuterio mac adreso.... ar tai reiskia, jog jis netinka mano konsolei ir negalesiu naudotis xbox live?

nieko ten priristo nera nebijoj, pats nadoju mikrovisatos intika ant savo xdezes, nusiperki roteri suvedi jame ta mac adresa sovo tinklo plokstes ir tu turi 4 intiko portus ir wirles conectu belekiek jai roteris turi tokia funkcija, gali jungti ka nori laptopa xdeze psp pc (cia as tiek prisijunges viskas sukasi gerai netas tikrai geras). Kai su savo x losiu cod4 beveik visada bunu hostas, o tai syta reiskia (0 lago :yes:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir kiek man toks malonumas papildomai kainuos?

na jei paprastas routeris tai apie 100lt, su wireless nuo 160lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aj, bet tai nesupratom vieni kitu turbut :)

man nereikia ir kompiuteryje ir xbox interneto vienu metu tikrai :rolleyes:

tai atitinkamai nemanau, kad reikia routerio, jei kabeli kisu tik i viena xbox, ar klistu? bet kokiu atveju, nesusikonfiguruoju vis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne neklysti, jei tau nereikia PC tuo metu kai zaidi ar atvirksciai (nors manau kad veliau vistiek reikes jei siusi ka nors i xboxa) tai ir neinvestuok i routeri. O su configu tai cia nepadesiu, man per routeri nieko nerekejo daryt, nei pirsto pajundint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aj, bet tai nesupratom vieni kitu turbut :P

man nereikia ir kompiuteryje ir xbox interneto vienu metu tikrai :D

tai atitinkamai nemanau, kad reikia routerio, jei kabeli kisu tik i viena xbox, ar klistu? bet kokiu atveju, nesusikonfiguruoju vis...

nu tai kas vistiek tavo pc mac yra priristas prie mikrovisatos svicho porto, ir netas veiks tik ant irenginio kuris turi ta maca, tada turesi arba xboxe nustatyti manual mac adresa toks koks pc yra, arba turesi skambineti i mikrovisata ir sakyti kad pasikeite mac adresas, kad jie sena istrintu ir nauja priregistruotu. arba geriausiais var imti rauteri ( anksciau ar veliau jo reikes) ir nekeiciant rauterio mac adreso skambinti i visata ir sakyti kad mac adresas pasikeite tada rauteri nereikes nustatineti mac.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

patikekit, man realiausias variantas kazkaip susikonfigint, ivest fiktyvu mac adresa i boxa, kad prireikus galeciau pasijungt, zaidimam updeitus atsisiust.. nes as nenumates abu laikyt online, boxas net hdd neturi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau, kad galėsi siūsti updeitus jei neturi HDD x'e.

patchai pora megabaitu uzima ir be jokiu problemu nuseda atminties korteleje, zinau, nes viska susiupdatinu su teo internetu (mikrovisatos nesusikonfiginu vis), bet vat nuo kito menesio to teo interneto nebeliks :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As buvau susidures su tokia problema, tik tiek, kad pas mane ne MikroVisatos internetas. Nereikia jokiu marsrutizatoriu. Viska isgelbejo antra tinklo plokste :thumbsup4: (naujos kaina ~13lt). Is tos plokstes i kuria ateina internetas, padarai, kad share'intu connection. Antrosiosios nustatymus palieki defaultinius. Tada i tuscios plokstes jungti kisi xbox ethernet kabeli ir vuolia ;).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.