savage2

Su kokiais įrenginias rašot X360 žaidimus? Nec, Samsung?

Rekomenduojami pranešimai

siaip LITEON'ai turi problema su DVD DL Philipsais,bent jau mano LITEON'as tai turi,is 7 philipsu tik 2 issikepe,ir tai Dirtas pakimba ties viena trasa ir nebekrauna toliau,manau tai irgi Philipso nuopelnas,vat perejau prie Verbatimu,viskas gerai,tie patys zaidimai kurie sugrybavo su philipsais,su verbatimais issikepe be jokiu problemu ir eina puikiausiai,taigi daugiau jokiu philipsu ar kitu DL,nuo siol mano LITEON'as valgys tik Verbatimus x360 zaidimams,kas turi panasiu problemu patarciau irgi naudoti tik Verbatimus

ir dar prie zaidimu irasymo noreciau pridurti kad atsisiustus torentus is belekur,geriausia visada patikrinti ar ten viskas tvarkoj,nes pats nudegiau taip karta,geriausia pasitikrini,jei ko truksta isimeti,ir tada jau kepi zinodamas kad su jusu boxu jis tikrai eis

tam naudoju XDVDmulleter

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rasau su SONY DVD RW DW-Q3QA

jokiu problemu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip LITEON'ai turi problema su DVD DL Philipsais,bent jau mano LITEON'as tai turi,is 7 philipsu tik 2 issikepe,ir tai Dirtas pakimba ties viena trasa ir nebekrauna toliau,manau tai irgi Philipso nuopelnas,vat perejau prie Verbatimu,viskas gerai,tie patys zaidimai kurie sugrybavo su philipsais,su verbatimais issikepe be jokiu problemu ir eina puikiausiai,taigi daugiau jokiu philipsu ar kitu DL,nuo siol mano LITEON'as valgys tik Verbatimus x360 zaidimams,kas turi panasiu problemu patarciau irgi naudoti tik Verbatimus

Rasau su liteon LH-20A1H rasau tik i Philips. Visus geimus skaito beproblemu. Tiesa isjungeu visas rasymo optimizacijas ala hypertuning ir overspeed. Taip kad ce labiau priklauso nuo modelio o ne nuo brendo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rasau su ~1.5metu NEC. Kadangi mano kaime DVDDL deficitas, perku kas yra. esu isbandes partijas disku PHILIPS, TDK, TRAXDATA (dvieju rusiu), VERBATIM,ACME. Visi veikia gerai, geriausiai veikia VERBATIM (tai galima pajausti pagal disko spin garsa nesunkiai)

Siaip jei kam idomu: SU DL diskais siais laikais yra gan idomi situacija. Reikalas tame, kad DL diskai visame pasaulyje yra gaminami vos keletoje vietu (tas vietas galima suskaiciuoti ant mano keturiu ranku pirstu :D ). taigi yra vos kelios desimtys blynu kepyklu, kurios kepa tuos diskus ir markiruoja brandais pagal uzsakymus. Idomu tai, kad geriausia tu blynu darymo gamykla yra Singapure. Is Singapuro i Europa atkeliauja diskai tik su VERBATIM brandu. Taciau europoje aptinkami ir VERBATIM diskai pagaminti Indijoje, ir tie yra prasti. Zodziu trumpai tariant renkantis diskus, svarbu ne brandas, o pagaminimo salis bei tikroji gamykla (kuria beje sugeba parodyti ImgBurn programa, pagal kodus)

tai cia trumpai tariant. norit daugiau, skaitykit cia: http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=577735

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na daug gal ir nera tu DL ,bet kievienas randa tai kas jam geriausia,mano jau kepykla tiek jau visko kepus,kad DL dabar gerai kepa tik Verbatimus,nzn del ko cia,bet man gerai ir taip,idomu kas nors bande jau i Acme DL rasyt x360 geimus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na daug gal ir nera tu DL ,bet kievienas randa tai kas jam geriausia,mano jau kepykla tiek jau visko kepus,kad DL dabar gerai kepa tik Verbatimus,nzn del ko cia,bet man gerai ir taip,idomu kas nors bande jau i Acme DL rasyt x360 geimus :)

Buvau viena nusipirkes, nepaziurejau parduotuvej i vidu jis iskarto buvo sugadintas, tokios juostos kitokio atspalvio tartum jau butu vietom rasytas. Tai jei jie nedastovi iki nupirkimo, tai kazin ar ilgai stoves irasyti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip gal kas zino kodel rasant su IMGburn ir padarius jau ta verify,va rasiau siandia Halo3 ,pasidare pirmas ratas 100% viskas gerai,pradejo rasyt antra kart,na po to verify ir ties 48% ismete errora,nors pries tai viskas buvo gerai,tai ar cia gali buti grynai disko kalte,ar gali buti ir torentas blogas,iki siol viskas i verbatimus isirasydavo gerai

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikriausiai kazkas su kompaktu blogai, pas mane tai pioner 110-D visi 40 zaidimu philips diskuose nei karto nebuvo jokios problemos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

beke gal kas zinot rasant x360 zaidima su imgburn pvz,kai pazymi Verify,ir jis daro viska 2 kartus,tai pirma karta raso i diska,o antra karta tikrina,ar atvisrksciai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei dumai pradetu eiti is tavo recorderio. ar patiketum, kad jis jau parejo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol pats neturejau dvd romo palaikancio DL tj rasiau pas drauga su Write Master ir viskas puikiai veikia o pats dabar nusipirkau LG tj ryt isbandysiu ar tinkamas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuka uzkniso mane tas mano Liteonas LH-20A1H (sugebantis yrasyt tik i philips, i tokius kaip verbatim ar TDK buna nenuskaitomi sektoriai po layerbreako) beje paskutinius 2 irase su klaida, tai ir perpilde mano pykcio taure :)

Nusipirkau pioneer DVR-112D iskepiau 2dvd verbatim bey philips, atrodo viskas kaip per sviesta. Skirtumas rasant toks kad pioneer darant layerbreaka ir leadin uztrunka apie 30 sek, liteonas 2min30sek. Matyt ce ir bus problema, nelabai sugeba jis ta layerbreaka padaryt, nors filmu DL diskus raso be kritiniu klaidu.

Taigi jei dairotes dvd-rw sito liteono nepatarciau rinktis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O va istikruju as dabar jau nedarau to verify ant ImgBurn manau yra laiko gaisismas .....

Jei zaidimas su klaidom yrasytas man viskas artaip artaip veikia ... Net jei ir neveiktu butu greiciau tiesiog ikisti i xbox360 ir pasizet brokuotas ar nea

:)

Cia istraukele is mano isminties :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.