Trollis

Stringa zaidimai

Rekomenduojami pranešimai

Gal galit pasakyt, kas mazdaug nutiko mano PSP. Kai pradedu zaist zaidimus, max pazaidziu 10min, o tada zaidimas pradeda strigit, vaizdas issikraipo ir viskas visiskai uzstringa. Tada isjungiu, vel ijungiu PSP - viskas gerai, veikia. Bet tik pradedu vel zaist zaidima - istotija kartojasi....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nustatyk didžiausia CPU dažnį arba nustatyk jį ant Defualt + dar gali būti blogas žaidimo ripas.

Redagavo cepa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jai nepadejo CPU nustatymai, tai pamegink softa atsinaujint iki naujausios, jai nepades, tai gali but psp sugedes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane kinietiška fake, bet niekas nestringa. Gal į CSO formatą sukonvertuoti žaidimai? Nes kaikurie dėl suspaudimo ima strigti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su fake šiaip tai visokių prikolų būna to tiesiog su kokia programa iš CSO į ISO pasidaryk. Nors pas mane originali visi žaidimai CSO ir nei vienas nestringa.

Redagavo cepa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turėjau GTA: VC CSO formatu, tai strigo. Nors kiek girdėjau tai visiems stringa. Na, bet pabandyk persikonvertuoti į ISO ir pažiūrėk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.