MedLey

Extremalai

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Nepamirstam kad tema auto/moto, o ne apie sidrus pasakojam :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mazdaug islekes 60km/h nuo kalniuko su bmx padariau wheel'e viskas buvo norm kol nepasitaike dobe. Daug meliniu ir istines pirstas . :thumbsup4:

Ne į temą

Mokykloj su draugais skyle sienoj padarem :thumbup:
Redagavo reDzyss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su MTB/Street nuo laiptukų šokinėjau ir nusileidęs žvyro pagavau... Iš pradžių taip nieko atrodė ir lyg neskaudėjo, po kiek laiko šašas nukrito, bet liko toks gumbas. Prieš mėnesį fūlę salėj lošėm ir slystelėjęs į suoliuką kai trenkiaus, tas tai visas gumbas krauju prisipildė ir ždž... Dabar apžiūriu įdėmiai tą staircase'ą prieš šokdamas. :thumbsup4:

Ne į temą

Nuotrauka

Čia tik namo grįžus ir su peroksidu praplovus...

Redagavo Azotas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar prisiminiau viena is auto temos, Kaune Savanoriu prospekte, veziau plytas su sunkvezimiu GAZ-66 ir prie sviesoforo stabdziai prapuole, priekyje visos eismo juostos buvo uzimtos masinu, tai sukau ant 50 Km/val i priesinga puse, bet ten irgi pilna masinu buvo, tai variau per vidury gatves, o ten stulpas su zenklu stovejo, tai numusiau ta visa stulpa su zenklu, ir nulekiau toliau, kol mentai nepagavo, gerai prasisukau, niekas neiskunde mentams nepranese...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neziniuko tai gereusi!

As karta soduose nuo kalno isineses lekiau su dveru, ir posukis uztvertas buvo su karuciu, tai lekiau tiesiai i medzius, dveras strigo o as skridau tiesiai. Nieko rimto nebuvo.

Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pamenu su druageliu svetimus velikus drozem:

nuo tokio milzinisko asfaltuoto kalnu kelio uzmini beprakaituodamas i virsu, leisdamasis dar mini is visu jegu ant sunkiausios pavaros, speju apie 60 km/h tada isroviau, priekyje draugelis su veliku pasimaise, tad nusukau ant zoles, velikas pasisuko 90 laipsniu kampu, ir vare sonu (driftas) tada kazkaip islaikiau pusiasvyra ir nenudribau. Likau sveikas, bet veliko galine padange taip issibalansavo (astunke) , kad net minant lenciugas nukrisdavo, gerai kad velikau buvo svetimi :)

Ai, dar su tais paciais velikais nuo to pacio kalno buvau isigazaves ir stabdes kad net dumai buvo pradeje rukti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai daug extreamo patyriau, bet geriausias buvo kai ant ziguliuko stogo virsaus yra kai bagazine padaryta(tokie kaip suvirinti strypai i tvora panasus) tai ant ten uzsilipau ir su ziguliuku apie 120km/h tiesiaja vaziavau... :)

Redagavo flukis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va, vakar Extrima variau vazevau prie lampedziu ,keliu vazuoju galvoju reik cia vazuot tik girdziu ledas luzineja daviau gaza ,bet pasekmes buvo tokios ,eilini karta sulauziau bamperi ir dar istrigau baloje, ir teko draugui skambint kad istrauktu :whistling:

Draugas atvare tai klause ko tu cia vazevai , o as jam zvejiot vazevau :thumbup:

Nuotrauka

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su MTB/Street nuo laiptukų šokinėjau ir nusileidęs žvyro pagavau... Iš pradžių taip nieko atrodė ir lyg neskaudėjo, po kiek laiko šašas nukrito, bet liko toks gumbas. Prieš mėnesį fūlę salėj lošėm ir slystelėjęs į suoliuką kai trenkiaus, tas tai visas gumbas krauju prisipildė ir ždž... Dabar apžiūriu įdėmiai tą staircase'ą prieš šokdamas. :D

Ne į temą

Nuotrauka

Db del sito guliu santariskese su 5 siulem. :D Atneskit Xboxa koki kasnors. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dariau čia kažkurią vasarą su broliu dviračiu lenktynes. Atstumas maždaug 100m- tiesioji. Mano dviratis be stabdžių, brolio su :D priekyje bardiuras ir tvora. Krč pradedam. Važiuojam maždaug lygiai, bet ant galo aš kažkaip sugebėjau išsiveržti į priekį, likus apie 10m ir nenorėdamas pralaimėti spaudžiau dar labiau. Ir ką gi manot? Laimėjau. xD Kaip sakoma, aukštai pakilai- žemai krisi. Tai man lygiai taip ir gavos, aukštai pakilau, .t.y atsitrenkęs į bardiurą perskridau tvorą ir nusipisau nuo kalniuko ant nugaros. Keista buvo, bet skaudėjo tik nugarą ir kažką nusibrozdinau, dabar jau nebe prisimenu. Dviratis, kažkaip, liko visiškai sveikas. Brolis žinoma žvengė. ;D Namo žinoma grįžau biškį sužalotas, bet laimingas, nes laimėjau xDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dariau čia kažkurią vasarą su broliu dviračiu lenktynes. Atstumas maždaug 100m- tiesioji. Mano dviratis be stabdžių, brolio su :D priekyje bardiuras ir tvora. Krč pradedam. Važiuojam maždaug lygiai, bet ant galo aš kažkaip sugebėjau išsiveržti į priekį, likus apie 10m ir nenorėdamas pralaimėti spaudžiau dar labiau. Ir ką gi manot? Laimėjau. xD Kaip sakoma, aukštai pakilai- žemai krisi. Tai man lygiai taip ir gavos, aukštai pakilau, .t.y atsitrenkęs į bardiurą perskridau tvorą ir nusipisau nuo kalniuko ant nugaros. Keista buvo, bet skaudėjo tik nugarą ir kažką nusibrozdinau, dabar jau nebe prisimenu. Dviratis, kažkaip, liko visiškai sveikas. Brolis žinoma žvengė. ;D Namo žinoma grįžau biškį sužalotas, bet laimingas, nes laimėjau xDD

same 4 me, bet pries daug metu, pries pirma klase tai cia 11 metu atgal ;D gal, i kaima nuvaziavom, prikalbino pusbrolis su dviraciais palenktiniaut, nu sedaug ant kazkokio gaidisko dviracio, be stabdziu senas, be begiu, stabdo atgal minant ;DD, tai ok as ji aplenkiau per gatve viskas ore, tik jau prieky buvo gatves galas ir nk daugaiu nei posukiu nei nk, sugalvojau sokt, bet kaip sako nepersokes griovio nesakyk op, mano op buvo ant zemes, zemyn veidu, nuskeltu danciu, nuvarytom alkunem, rankom, keliais, nosim, ir labai sutrenktu kunu :DDD pasiseke kad visu dantu neisvariau ir nosies nesusilauziau, bet sasas gal menesy stovejo :DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oh! LiquiD, man irgi yra kazkoks gumbas :) senos zaizdos vietoj.

Man tai buvo, kad kai nors vos vos stukteli (su kitu keliu net demesio neatkrepum) ir skauda panasiai kaip i nerva gavus. O jei stipriau tai kraujas pradeda begt. O kadangi kelias tokia vieta kur daznai kliudai kazka, ir dar su sortais kai buni baisiai atrodo- nusprendem operuotis. :) Snd apie 12 turetu israsyt jau. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Su MTB/Street nuo laiptukų šokinėjau ir nusileidęs žvyro pagavau... Iš pradžių taip nieko atrodė ir lyg neskaudėjo, po kiek laiko šašas nukrito, bet liko toks gumbas. Prieš mėnesį fūlę salėj lošėm ir slystelėjęs į suoliuką kai trenkiaus, tas tai visas gumbas krauju prisipildė ir ždž... Dabar apžiūriu įdėmiai tą staircase'ą prieš šokdamas. :rofl:

Ne į temą

Nuotrauka

Pfffff, nieko čia dar. :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pfffff, nieko čia dar. :notworthy:

Nieko, bet kai savaite negalima kojos nei kiek sulenkt savaite, nes gali siules plyst tai ir ne linksma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.