Hardyboy

WII ar PS2

WII ar PS2  

146 nariai prabalsavo

1. 1.

• PS2
      67
    • WII
      79

Rekomenduojami pranešimai

ka geriau pirkti WII ar PS2 matot greit mano gimtadienis ir galvoju kazkuri nusipirkt na PS3 tai man pinigai neisnesa o WII ar PS2 kaip tik tai kokia jusu nuomone? prabalsuokti ir paargumentuokit savo balsa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pirk Wii ji yra next gen konsole ant jos zaidu bus daugiau beje valdymas yra revoliucinis

PS.Pats db galvoju ja pirkt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wii tai pat lengvai nulauziamas ir cipas daug nekainuoja o zaidu pilnas netas yra ,kaune yra pirkt man atrodo pas edma

PS. pats galiu duot linku is kur siustis ,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS2 :oops: vis dar zadu pirkt ,o apie wii nzn kazkajp levai man pasirode su tais ranku judinimais .. Beto maciau reklamikiu kur su wii zaidzia nu nzn grafika man taip pat atrodo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na grafika tai geresne nei ps2 bet ka veikt su juo, ka ten zaist labai jau?jei jau imt nauja tai boxa360 koki,kam tas wii, o jei finansai leidzia maziau tai ps2 tada,dar daug kas ima ps2 is tikro nes zino zaidimus,o jei anime megejas ir jrpg tai geriau ps2 kol kas nera aplamai ir nebus dar ilgai tiek zaidimu ir tokiu geru kaip ant ps2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wii per skelbimus nauja gali pasimt uz 700lt o xbox 360 premium mazai naudota uz 700-900lt jei esi tikras zaidimu megejas xbox 360 o jei siaip megsti pazaist tai wii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu zinai seip tos konsoles ir bisky panasios nors ps2 yra geriau 1. Pigiau 2. Daugiau zaidimu 3. Gali issidrebes sau zaist ant sofos 4. gali nusipirkt eyeToy ir bus labai panasu ir gal net geriau tik kad geimai visai kitoki su ta kamera. o WII nu grafika geresne ir su tuo pultu visai seip nieko bet butu gerai kad butu ir paprasti pultai kaip ant PS2 tj zmogus galetu rinktis ar sofa ar judrumaS ^_^;);)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.