SepiD

Kuris is NFS jum geriausias? :)

85 nariai prabalsavo

1. 1. Kuris?

• Undercover
      11
    • Most Wanted
      11
    • Carbon
      7
    • Underground 2
      29
    • Underground
      8
    • Senesnes dalys...
      19

Rekomenduojami pranešimai

Pakomentuikit :)

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

NFS High Stakes atrodo kad taip vadinasi :) (viena iš geriausiu daliu :) ), na dar NFS Underground (pirmas) daugiau geru NFS man kaip ir nėra :) veliau visi perdirbiniai, tad manęs nesudomino labai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nfs underground , nfs underground 2 ir Pro street (mano nuomone jis buvo geriausias).Kazkaip labai smagu buvo zaisti juos o kiti nelabai patiko.

Redagavo Ciufa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hot pursuit 2, undergruond ir most wanted. hot pursuit2 ir mostwanted del milicininku idomu ir siaip neblogi, o underground tai kad nakti ir del driftu dragu ir bla bla bla. vo dar visos sios dalis patiko nes muzons geras :) ai dar nfs3 geras (bent jau budavo geras kai pries daug metu ant ps1 losdavom su draugais :))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man geriausias NFS most wanted, ypac del policijos , nelengva :) tiko dar hot pursuit2; porshe unleashed (pc versija), carbon( del driftu ir graziu vietu, ypac "Canyon" )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nfsmw patiko del savo atmosferos... lb patiko nfsU2 lb geras grajus. gan neblogas buvo ir U1 bet 2 geresnis. carbon patiko tik del canyon driftu ir mazdaug kaip ir viskas.Taigi:

1.U2

2.MW

3.U1

4. carboooom!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Need for Speed Hot Pursuit 2 ir Need for Speed Porsche 2000 - su gerais prisiminimais susije zaidimai, dar Need for Speed Underground 1 buvo neblogas, ypac nemegstu visu kurie buvo isleisti po Underground 2 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kuris naujesnis- pro street ar mw

Kas per klausimai? aisku, kad pro street :)

Ne į temą

Need for Speed Hot Pursuit 2 ir Need for Speed Porsche 2000 - su gerais prisiminimais susije zaidimai, dar Need for Speed Underground 1 buvo neblogas, ypac nemegstu visu kurie buvo isleisti po Underground 2 :)

Tas nfs porche tai tas kur visas zaidimas su porshai ane? Jai tas, tai mano pirma zaistas nfs :) (ant ps1)

Kalbat apie pc tai geriausias nfs underground 2, bet vistiek, niekas neprilygs ps1 versijai nfs Hot Pursuit berods sita dalis, atsimenu kai su draugu split screen su mentais duodavomes, va cia tai zaidimukas buvo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na pirmas undergroudnas mane labai uzkabino, nuo tada NFS serija mane labiau kabino.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man pirmas nfs labai patiko,ir taip pat carbon.

tau butent pirma dalis nfs patiko kuri ar 95 ar 96 isejo ar underground1? nes pati pirma dalis nekokia bent jau man.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.