Kaifas

Prince Of Persia

Rekomenduojami pranešimai

Na pazaidziau. Tikrai skirias nuo senesniu daliu, buna tik vienas priesas vienu metu, mirt neimanoma, grafika tai tikrai kurybinga ir spalvinga, galvosukiai aciu dievui irgi isliko :) combo sistema gan gera tik gaila negalima shokinet ir kapot prieshus atsispiriant nuo sienu ir pns. istorija per daug open worldine ir perdaug reik replayint lygius kad surinkt tu seedu, bet seip visai nieko... svarbu kad neatsibostu kol pereisiu :) bet tikrai PoP:WW geriausia dalis, niekas jos nepakeis, o ypac arabišku vežančiu roko remixu!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu man tai seip grajus nepatinka, sugadinta viskas.. nuo grafikos iki kovos stiliaus... savsiem kam tos padejejos tokios reikejo. Bandysiu graju tik todel kad patiko ankstesnes dalys...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visai nieko, tik grafika nepatinka ir kartais kamera žudanti...

man tai grafika patinka,tokia meniska spalvinga,visi 4 pasauliai kazkuo skiriasi,spalvom,stilium. O kamera seip gera tik kartais buma vietu kai nematai kad ziedas uz kampo ir nukrenti vidury wallruno xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip žaidimas tikrai geras, gal kiek su suoliai ant tokiu apvaliu rankenu buginti.Bet siaip geimas vertas demesio.Grafika vekeju gal ir nelabai uztat aplinkos tiesiog spindi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau nugalejau du bosus ir galiu pasakyt geimas asmeniskai geresnis uz PoP:sot ir PoPT2T.

WISKA GADINA Seedu grindinimas ir ju rinkimas be jokio tikslo,geimas butu perfect adventure game jei ne seedu gausa ir ju rinkimas. Sis pop liux visais aspektais,monotonija prasideda kai reik per naujo eit lygjus del seedu.

Daba jum kad linksmiat butu pasakysiu kajp unlockint pora kostiumu:

sands of time trilogijos princas ir farah-nueikit i extras ir suweskit 525852548 lygtai,jei neveiks kodas tai veliau paeditinsiu nes dabar su telefu rasau

Beyond good n evil veikeja Jade: reik pereit zaidima

Altair: reik prisijunkt prie XBL,isijunkt PoP,pagrind meniu spaust Y ir susikurt ubisoft acc, dar 2 kostiumu nezinau kaip atrakint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perejau.Patiko siaip beveik viskas , cia kitoks zaidimas nei ankstesni Prine of Persia , nauja istorija , naujas gameplay . Galejo but daugiau fightingo , maziau light seedu rinkimo , siaip gerai tie light seedai tiem kas siek tiek daugiau sunkumo nori ,bet man asmeniskai pabodo juos rinkt.Toliau gale geimo gauni achievementa kuris patvirtina kad bus kitos sios naujos istorijos dalys :book: . Laukiam...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas kodas kur buvau parases per telefona buvo blogas, stai tikrasis:

525858542

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar jau perejau, patiko tikrai, tik galejo padaryt daugiau priesu rusiu ir nebutinai 1 on 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neturėjau, bent aš.Bet perėjęs žaidimą pastebėjau vieną dalyką :pats geimas žiauriai užneša į Assasin creed- suoliai, aukšti vaizdai, laipiojimai, pats veikėjas.Tik aplinkos kitokios.Beje abu geimus kūrė ubisoft.Siaip abu geri ,bet panašūs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Štai įsirašiau ir aš. Ankstesnių dalių neteko bandyt, nes buvau nusiteikęs prieš "pirštų laužymo žaidimus". Šiaip žaidimas tikrai smagus, ypač įspūdingos aplinkos, nors pats princas per daug juokaujantis, vienu žodžiu nerimtas :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Štai įsirašiau ir aš. Ankstesnių dalių neteko bandyt, nes buvau nusiteikęs prieš "pirštų laužymo žaidimus". Šiaip žaidimas tikrai smagus, ypač įspūdingos aplinkos, nors pats princas per daug juokaujantis, vienu žodžiu nerimtas ^_^

vienoj vietoj tai isvis sakys Elikai "stop looking at my ass" :DDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.