pilkiuzzz

nejna fable 2 reikia pagalbos

Rekomenduojami pranešimai

zodziu jau suvaraiu 2 diskus...nebezinau ka daryt isirasiau 2 skirtingas versijas ir abidves neina..ta prasme pradeda sukt diska o po kokiu 2 sec nustoja ir nepasijungia net zaidimas...kas ce galetu but? sitas zaidimas buwo man vienas laukiamiausiu o jis man neina :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

zodziu jau suvaraiu 2 diskus...nebezinau ka daryt isirasiau 2 skirtingas versijas ir abidves neina..ta prasme pradeda sukt diska o po kokiu 2 sec nustoja ir nepasijungia net zaidimas...kas ce galetu but? sitas zaidimas buwo man vienas laukiamiausiu o jis man neina :D

Čia gal ant PC bandai paleisti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O i kokius dvd rasai ? Ir kokiu greiciu. Seip patarciau rasyt i verbatim geriausi ir 2.4x greiciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne nu gal jus mane durna laikot? :D ? aisku kad ant xbox360 leidziu siaip as turiu apie 30 zaidimu irasytu ir nei wieno disko nesu suwares...rasau i verbatimus,philipsus,acme i rtie nei kart nepawede :D bet wat fable nesuprantu kodel neina...kaskokiam forume skaiciau kad ten ant senesniu firmware neina sitas zaidimas,o tai kaip zinoti koks pas manes firmware? manau kad cia pas manes ne rasyme esme tera o kaskur kitur...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.