Dankratas

Sonic Unleashed

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Everyone's favorite hedgehog breaks new ground yet maintains his roots in a game that combines amazing next gen capabilities with classic Sonic 2D gameplay! Developed by renowned studio Sonic Team, Sonic Unleashed utilizes the powerful "Hedgehog Engine" to mesh seamless 3D and classic 2D camera transitions, whilst delivering a rich and expansive world with multiple paths to choose from.

Having been broken apart by the evil Dr Eggman, it's down to Sonic to put the pieces of the world back together again by retrieving the power of the chaos emeralds. In doing so, Sonic will find himself in a race against time and faced with an unusual situation that will challenge him in ways never before seen. By completing a wide variety of action-packed stages, spanning the seven broken continents of the world, gamers will need to unleash Sonic's amazing abilities to save the world, and himself!

Genre: Platformer

* Sonic can engage in different ways during the day and night time levels, bringing a completely original way of playing the beloved series

* In addition to running at high speeds in classic Sonic style, combat fighting will become possib*e

* Super quick Sonic's speed skills is highlighted by four new modes, whilst the all new combat, movement and functional abilities offer depth and variety to the game

Siustis : cia

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu ,bet dar nelosiau

Ne į temą

labai isitraukes i okami dabar esu
,o seip tai manau kiek maciau sitam geime padare gan prastas texturas bent kiek maciau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pazaidziu kartais sita,gan smagus.

Tik nelabai man patinka ta 3D grafika,truksta daugiau 2D intarpu,nes man sonicas nuo segos laiku visalaik asocijuojasi su 2D.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man Sonicas po SEGOS mirė.

Nesidomiu aš tais jo naujais žaidimas, nebe tas jausmas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va perejau geima ,tai tos prastos texturos tik pradzioj atrode po to viskas labai grazu, visai nieko zaidimas,smagu palakstyt ypac eggmanland 1lvl dienos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ar ps2 versijoje eina lakstyti po miestai kaip ir xbox360 versijoje ? nes turiu ta geima tik nelosiu. turiu idomesniu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusivyles esu labai. Valdymas nepatogus, nėra budingo SONIC-ui jausmo, adventure elementas labai nuobodus, lentelės trumpos ir beprasmiškos (daugelis).

Mano manymų blogiausias SONIC, kuris buvo išleistas iki šiol. Dėja...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man Sonicas po SEGOS mirė.

Nesidomiu aš tais jo naujais žaidimas, nebe tas jausmas.

Man dar taip neatrodo sonic rush ir sonic rush adventure visai neblogi.

Redagavo Fisherman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.