SoulReaver

XBOX 360 Jasper

Rekomenduojami pranešimai

Ir vel tu kisi savo ta NTSC :D

Ka reiskia ir vel kisi ta savo NTSC ??? tu parodyk kur as kisau NTSC ???

We’re happy to (officially) announce the Exclusive Red Xbox 360 Resident Evil Limited Edition Console.

Available the same day Resident Evil 5 ships to store shelves, Friday, March 13, Xbox 360 fans will be able to pick up the bundle featuring an exclusive red Xbox 360. Included will be the Limited Edition red Wireless Controller, black Xbox 360 Headset, a 120 GB Hard Drive, exclusive premium “Resident Evil 5” theme (downloadable via Xbox LIVE) and more all included at no additional charge for the price of US $399. (ERP) Supplies are very limited, so if you want in on this action, you may want to pre-order soon.

The bundle contains:

* Xbox 360 Elite Console with Exclusive Red Finish

* Matching red wireless controller

* 120GB hard drive

* Resident Evil 5

* Super Street Fighter II Turbo HD Remix

* Exclusive Resident Evil Premium Theme

* Xbox 360 black wired headset

* HDTV-ready component HD AV, HDMI and Ethernet cables

Redagavo Nahalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na jis be HDD o xboxas reikalingas su hdd, o nemanau kad uzteks nusipirkti vien HDD ir isiemest ar uztenka to ?? nereikia to specialais kaip ji pavadinti kur isitato HDD ir poto jis isikisa i kompo. to kaip dangtelio ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jis be HDD o xboxas reikalingas su hdd, o nemanau kad uzteks nusipirkti vien HDD ir isiemest ar uztenka to ?? nereikia to specialais kaip ji pavadinti kur isitato HDD ir poto jis isikisa i kompo. to kaip dangtelio ?

reikia HDD case'o tada WD BEVS hardo ir gali pasidaryt, nors manau is jo galima tokius padarytus nusipirkt ir prisijungt prie savo arcade jasperiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaina jūsų nebaugina, kuomet už arcade prašo 900Lt? Jei būtų 800Lt, tai paimčiau, tačiau 900Lt man kažkaip per daug, nors ir jasper nors ir flash'intas. Juk jei dar palaukti, kuomet turbūt kovo viduryje pradės in LT rodytis Jasper'iai, tuomet už 650Lt nusipirkti + 100Lt flash = 750Lt. Taip gaunas, kad jie paima 150Lt už darbą?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reikia HDD case'o tada WD BEVS hardo ir gali pasidaryt, nors manau is jo galima tokius padarytus nusipirkt ir prisijungt prie savo arcade jasperiu.

ir kokia to priedo kaina iseina ? HDD case ?

O kaina jūsų nebaugina, kuomet už arcade prašo 900Lt? Jei būtų 800Lt, tai paimčiau, tačiau 900Lt man kažkaip per daug, nors ir jasper nors ir flash'intas. Juk jei dar palaukti, kuomet turbūt kovo viduryje pradės in LT rodytis Jasper'iai, tuomet už 650Lt nusipirkti + 100Lt flash = 750Lt. Taip gaunas, kad jie paima 150Lt už darbą?

na visi dirba kaip kas ismano :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jus tai mane gasdinast... KAM JUM TO elite jasper? tipo kad juodas ir 120gb? as pilnai gyvenu su 60GB hardu ir nematau jokiu sunkumu, cia ispustas reikalas, kaip dabar pradeda PC pardavinet su 2TB vietos, nafik tiek prikist, nebent nueini i torrentuz ir siuntiesi ne failais o jau skiltimis ten viska...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jus tai mane gasdinast... KAM JUM TO elite jasper? tipo kad juodas ir 120gb? as pilnai gyvenu su 60GB hardu ir nematau jokiu sunkumu, cia ispustas reikalas, kaip dabar pradeda PC pardavinet su 2TB vietos, nafik tiek prikist, nebent nueini i torrentuz ir siuntiesi ne failais o jau skiltimis ten viska...

Jie nori raudonojo elite jasper :) Jiems reik raudono o ne betkokio!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esme yra tokia. sakykim kad ir is parduotuves.

Jami premiuma uz 1100litu.

Jami elite uz 1300litu.

skirtumas 200 litu. bet gal pvz as turiu HDMI palaikati telika. Man reikia to kabelio. Nejau as eisiu ir pirksiu kabeli uz 120litu, kai sumoj mangausis to premiumo kaina vos ne elitui. ir plius paliubomu ta 60GB vieta vos ne naxaliavu eina. O dar primetus geimas ID Rage anto karmako eis i 1 Blue ray ant ps3, o ant xbox360 eis i 3DVD-DL (25GB). Blyn, vienas kitas geimas toks ir jau hdd pilnas.

Plius as noriu raudona :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esme yra tokia. sakykim kad ir is parduotuves.

Jami premiuma uz 1100litu.

Jami elite uz 1300litu.

skirtumas 200 litu. bet gal pvz as turiu HDMI palaikati telika. Man reikia to kabelio. Nejau as eisiu ir pirksiu kabeli uz 120litu, kai sumoj mangausis to premiumo kaina vos ne elitui. ir plius paliubomu ta 60GB vieta vos ne naxaliavu eina. O dar primetus geimas ID Rage anto karmako eis i 1 Blue ray ant ps3, o ant xbox360 eis i 3DVD-DL (25GB). Blyn, vienas kitas geimas toks ir jau hdd pilnas.

Plius as noriu raudona :)

tokius brangius hdmi kabelius pirkti mano nuomone yra beprasmiska...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tokius brangius hdmi kabelius pirkti mano nuomone yra beprasmiska...

HDMI kabelis 120 lt ? jei neklystu maximoje maciau ta kabeli 39.99 :)Hdmi/hdmi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

HDMI kabelis 120 lt ? jei neklystu maximoje maciau ta kabeli 39.99 :)Hdmi/hdmi

Uz 15 Litu gali nusipirkt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jus pirkit tokius kabelius i sveikata. As primetu gi kainas 1 prie 1. Perkant is pardos, o ne is maximos. Maximoj gi maciau yra pirkti batono ir po 60 centu ir po 3 litus. whatever.

PS: Visus su pavasariu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jus pirkit tokius kabelius i sveikata. As primetu gi kainas 1 prie 1. Perkant is pardos, o ne is maximos. Maximoj gi maciau yra pirkti batono ir po 60 centu ir po 3 litus. whatever.

PS: Visus su pavasariu :)

sekmes perkant kabelius po 100 lt :) manau galima rasti ir brangesniu :)

ps. geriau dar palaukti biski pavasaris - noriu daugiau ant ledo pazvejoti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Man tai kazkaip persalta ant ledo zvejot :x greit susalu ir nieko nebepagaunu :) :)
Redagavo Deadalus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.