Aventura

PsP Miktukas

Rekomenduojami pranešimai

Turiu problema isigijau jauna suniuka ir kadangi jis viska dar griauze ir man isrove viena miktuka su kuriuo internete reguliuoji pele ir norejau paklaust gal kas zn iskur dabar man ji gaut nes kai suniukas ji isrove ir suede o as nepamaciau . :) (beje man reik tik to miktuko virsu tines dalies jis veikia viskas ok)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Patarciau paieskot ebay, arba pasiskambink kokiam psp meistrui ir paklausk ar turi tokiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo geresnis pirmas variantas, nes jei tau visu mygtuku keist nereikia tai labiau apsimoka.

Pataisykit jei klystu, nes pats nekeiciau tai nesu labai nusimanantis apie analog stick :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali nufotkinti PSP kaip dabar ta vieta atrodo? Nes tau reikia tik to grublrto daikciuko, ar viso analogo mechanizmo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali nufotkinti PSP kaip dabar ta vieta atrodo? Nes tau reikia tik to grublrto daikciuko, ar viso analogo mechanizmo?

Juk aiskiai pasake VIRSUTINES DALIES ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau kad turiu ta mygtuka jei apie ji eina kalba . Ir seip pardavineju psp ant daliu jei reikia kreipkis . Kaunas nvr krasto.g.8 ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei kas turi virsutine dali tai jei galit savo kontaktus duokit ar i pm ir man idomu kokios kainos ;) ir seip visiem aciu uz savo nuomones

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei kas turi virsutine dali tai jei galit savo kontaktus duokit ar i pm ir man idomu kokios kainos :D ir seip visiem aciu uz savo nuomones

Pas tave Slim&Light ar Pfat :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu nesupyk, bet truputį atsilikęs kažkoks atrodai. Nepyk tik. Numesk foto ir viską paaiškinsim, nes taip čia sunku suprasti. Moki naudotis dx ar ebay'jumi? Čia ne Lietuva jei ką.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne as nepykstu as klausiu jusu nuomones o man atrodo cia labai lengva suprast apie ka as kalbu nebet koks zmogus tris ketures dienas turi psp tai tam gal ir neaisku. Man lietuvoi ta miktuka pirkt labiau apsimoka nes man reikia tik jo o jei as pirkciau is usienio tai man reiktu pirkt su visa mikroskema ar visa miktuku komplekta tikiuosi mane supratot

http://img145.imageshack.us/my.php?image=pspskype1fe3.jpg (virsutines dalies)

Redagavo Aventura

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne as nepykstu as klausiu jusu nuomones o man atrodo cia labai lengva suprast apie ka as kalbu nebet koks zmogus tris ketures dienas turi psp tai tam gal ir neaisku. Man lietuvoi ta miktuka pirkt labiau apsimoka nes man reikia tik jo o jei as pirkciau is usienio tai man reiktu pirkt su visa mikroskema ar visa miktuku komplekta tikiuosi mane supratot

http://img145.imageshack.us/my.php?image=pspskype1fe3.jpg (virsutines dalies)

Va dabar gerai, jei tau tik to grubleto, tai ju yra eBay, pilna irasyk PSP analog ir rasi Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.