staska

NTSC ir PAL problema

Rekomenduojami pranešimai

Susiduriau su tokia problema PAL skirti zhaidimai nepataiko i ekrana tai yra vaizdas paslinkes is kaires i desne keliais centimetrais ir ish virshaus i apacia panasiai, o NTSC zhaidimai eina idealiai, PSTwo slim yra PAL, Telikas is principo irgi toks turetu but :P, nesuprantu kame esme. Nauduoju ModBo chipa (versijos nezhinau ishardes jo neradau turbut pasislepes po apsauginem metalinem plokstem, gal kas parasitu kur ieskoti konkreciai?), Gal imanoma vaizdeli kazhkaip paderinti per chipa (nors kiek suprantu kol nezinosiu kuri versija chipo geriau nelisti)? Del patchinimo programu tai pasibandziau ir nusiviliau kazhkodel tai su defaultiniu Y ofsetu sucentravo ir ishtampe vaizda tiek kad jis patapo per visa ekrana tik deje netilpo i ekratna, tad ir gavos blogiau nei buvo. Ka daryti gal patarsit?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atsibodo tą patį aiškinti visiem, padaryk paiešką PAL arba NTSC ir perskaityk visus postus. Rasi savo atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad atrodo apsieskojau visur kaip ir , ne tik pas jus forume ziurejau, vienintelis pasiulimas patchinti zhaidimus, bet kaip minejau man nepaviko gauti patenkinama rezultata, galit shalinti tema jei ishties tokiu privise.

Papildyta po 6 valandos(-ų):

Aciu ishsiaiskinau beda, viskas buvo del modchipo ir truko man tik trikampio ir apskritimo paspaudimo ir per DEV1 pakeitimas NTSC i PAL sistema :(, Bet nezinau kaip del kitu modbo bet pas mane berods Modbo 4, v 1.82 fleshas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.