7korpa7

psp musicmaker :D

Rekomenduojami pranešimai

traxxpad man tai sucks.. lievas daiktas.. sunku ten isvis kanors suprast

Suprast ten nera sunku, yra sunku tolygiai ir greitai spaudyt knopkes ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
;) dar beje kazkoks yra grynai DJ studija ant psp, buvau parsisiuntes (1.6 gb nesuspaustas) tai nepasileido pas mane: psp uzlusdavo. o taip idomu buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu bet ten visos prog jos kaip zaidimai valit pats vakar kazkokia panasia kapojau pampatron ar kaip ten tipo dauzai i bugna ir musasi indenai :whistling: o idomu ar apskritai galima taip nulauzt psp kad paleidinet per ja ivairias pc programas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu bet ten visos prog jos kaip zaidimai valit pats vakar kazkokia panasia kapojau pampatron ar kaip ten tipo dauzai i bugna ir musasi indenai :notworthy: o idomu ar apskritai galima taip nulauzt psp kad paleidinet per ja ivairias pc programas

Ne "pampatron", o Patapon. Vienas iš best PSP geimų, o ne "panašus į fruityloops".

O dėl psp "nulaužimo" ir PC programų paleidimo, tai dream on. PSP neturi normalios OS, kuri skaitytų .exe arba .rpm failus, tad arba programą reikia perkurt arba sukurt OS ant PSP.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo jo patapon :D nu bet mane ne per daugiausiai prikabino man rimtesnis pasirode GOD of WAR ;) bet kad ir po neta landziojimas su psp labai jau ribotas vos ne kaip su mobilka daug ko neuzkrauna ar vapse neatidaro :/ jo reik pasitelkt i pagalba aukstesnius protus kad permutuotu musu psp ir galima butu naudotis jom kaip pc :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.