Vitiokas777

DVDrom problema.

Rekomenduojami pranešimai

Sweiki visi. Noreciau suzinot ar imanoma patikrinti ar pas mane stovi tas pats DVDromas ar ne tai yra originalas toks koks buvo komplektacijoj?

Nes matot problema yra ta kad savo Xboxa daviau meistrui su ERROR CODE E74. Jis man ta problema pasalino. Bet pasak jo mano DVDromas neveikia. Nu as jam sakau nelaikyk manes uz durna as gi daviau tau veikianti ir puikiai skaitanti visus dvd tiek piratinius tiek originalius. Ir error code nesutampa su DVD irenginio klaida, nes DVD code yra E64, E65, E66. Ar galejo jis kaip nors pakenkti romui ji testodamas be jo, ta prasme jo neprijungus, bet ijungus konsole?

Ir ar gali nuo E74 pareiti DVD romas?

Please help. Aciu uz bet kokius komentus.

Redagavo Vitiokas777

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Del DVD-rom'o nezinau, bet idomu kas tas meistras toks buvo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del DVD-rom'o nezinau, bet idomu kas tas meistras toks buvo?

Meitro nzn. Nes per zmogu dariau.

Ir nematau logikos taisant viena, sugesta kas kitkas. Nervina mane tokie sudmeistriai, nors imk ir dantis ismalk. :) Jei tik zinociau, ar tiesa tai, apie ka as mastau. Kzk su mano dvd, o as ir vel su sugedusiu boxu. :)

Svarbi bet kokia informacija, kad ir pamastymai, nes kita kart apgauti galit buti ir jus patys :)

Redagavo Vitiokas777

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na pats kaltas, kad nesirinkai playmanijoje reklamuojamu meistru kurie daro kokybiskai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

[off][/off]I praeiti nesugrisi :) , ieskok kas galetu ta problema pataisyti :)

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Svarbi bet kokia informacija, kad ir pamastymai, nes kita kart apgauti galit buti ir jus patys :)

Mes tikrai nebūsim apgauti, tu būk tikras :) Čia tik vienetai atsiranda, kurie iš kažkur ištraukia tuos meistrus. Pats kaltas. Daugiau nieko negaliu pasakyti. Apgavo tave ir tiek. Nenustebčiau jeigu DVD-ROM tuoj užsilenks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žodžiu, iš dviejų blogų X'ų padarė vieną gerą ir tau pakliuvo tas dvigubai blogesnis... Vat ir meistrai kažkokie per kažką...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.