audriuxas

Psp baterija(perku)

Rekomenduojami pranešimai

Sweiki,

Suluzo mano psp baterija ir noriu nusipirkti nauja... Pirkciau ish ebay, bet mano acc paypal'o uzblokuotas :). Gal galite kas man duoti linka kokio ebay kur ne paypal ir shippina i lietuva.

Aciu.

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sweiki,

Suluzo mano psp baterija ir noriu nusipirkti nauja... Pirkciau ish ebay, bet mano acc paypal'o uzblokuotas :rolleyes:. Gal galite kas man duoti linka kokio ebay kur ne paypal ir shippina i lietuva.

Aciu.

Taip pat gali pažiūrėti ebay.de ten mažai žmonių turi PayPal, tai gali pervest jam per banką ;). Bet lietuvių bankai daug jiema už pervedimą į Vokietiją :whistling:...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuaik i baituka ir nusipirk ,tam DX ir ebay gali labai apsigauti ir batarke gali nelaikyti net 15 minuciu o baituke pries perkant iskarto pasakyk kad tau reikia geros o ne kokio sudo ir jei ji nelaikys kad atnesi atgal,as taip dariau kai man reikejo nes is dx suda buvau pasiemes,nors ir tam baituke ten ne tokios kai orginalios bet geresnes nei dx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.