pranuko

XBOX360 nesuprantami "pakibimai" - mistika.

Rekomenduojami pranešimai

*Problema nebeaktuali*

Būtų įdomu išgirsti, kaip išsprendei šią problemą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Man irgi kazkas su xbox'u darosi. Pries kelias dienas zaidziau fallout 3 ir bezaidziant tiesiog diskas sustojo suktis ir zaidimas pastrigo o po to vel pradejo suktis ir zaidimas atstrigo. Ar jum taip yra buve ir kas kaltas del to? Nieko panasaus nera man buve kai dar nebuvau isirases to naujo dashboard update'o.
:whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo čia tiesiog sutapimai, jau taip atsinaujino ir vis kažkas atsitinka, kai kuriems nieko nėra, o va kitiems tik ir stringa, tikrai netikiu, kad dėl naujo NXE.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi yra buve su falout3 bet cia jau manau zaidimo bugai,nes kiti zaidimai eina norm,siaip daug demesio i tai nekreipiu,nes f3 turi bugu tokiu ir nieko nepadarysi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tiesiog zmonem yra ka kaltint kai kas nors blogo atsitinka, o jei cia ir turi kazka bendro ir MS tai zino, tada iseis fixas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, nors tema autoriui jau nebėra aktuali, tačiau manau yra žmoniu kuriems tokie pakibimai vis dar kelia galvos skausmų. Manoji konsolė 06m galo. Turėdavau bėdų dėl diskų skaitymo... teko kreiptis pas meistrą. Į mano senuką X'ą įkišo Lite-on DVD romą ir viskas veikė kuo puikiausiai. Dar pasakė kad seniai nėra matę tokio senuko X'o be RROD. Tačiau susidūriau su bėda. Ne dažnai, bet keletą kartų buvo pakibusi ir manoji konsolė (užstrigo vaizdas, pulteliai neveikia, konsolės lemputė šviečia įprastai) Vieną kart pastebėjau kad tas keletą minučių papildomas kūleriukas nebuvo įjugntias tad bėda aiški. Bet kodėl anksčiau tai nutikdavo? Ar tai yra vienas iš RROD požymių?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, nors tema autoriui jau nebėra aktuali, tačiau manau yra žmoniu kuriems tokie pakibimai vis dar kelia galvos skausmų. Manoji konsolė 06m galo. Turėdavau bėdų dėl diskų skaitymo... teko kreiptis pas meistrą. Į mano senuką X'ą įkišo Lite-on DVD romą ir viskas veikė kuo puikiausiai. Dar pasakė kad seniai nėra matę tokio senuko X'o be RROD. Tačiau susidūriau su bėda. Ne dažnai, bet keletą kartų buvo pakibusi ir manoji konsolė (užstrigo vaizdas, pulteliai neveikia, konsolės lemputė šviečia įprastai) Vieną kart pastebėjau kad tas keletą minučių papildomas kūleriukas nebuvo įjugntias tad bėda aiški. Bet kodėl anksčiau tai nutikdavo? Ar tai yra vienas iš RROD požymių?

na mano naujas Falconas labai daznai kimba su Fallout 3 (turiu omni labai daznai, ~karta per pora valandu), dazniausiai saudymo metu viskas sustiongsta, joystikas vibruoja kol neisjungi consoles.

Bet ant kitu zaidimu viskas ore, bugovas tas F3 greciausiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ne RROD tai frezzzas kitaip tariant xboxas veikia o tu padaryti nieko negali cia gedimas yra programinis ir cooleris cia niekuo detas kadangi xboxas jau senukas jam jau laikas i pensija nes tau jo niekas nebepakeis yuotubei yra video su frezais pasieskok palygink gedimus 99% kad tau tas pats

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na mano naujas Falconas labai daznai kimba su Fallout 3 (turiu omni labai daznai, ~karta per pora valandu), dazniausiai saudymo metu viskas sustiongsta, joystikas vibruoja kol neisjungi consoles.

Bet ant kitu zaidimu viskas ore, bugovas tas F3 greciausiai.

Man su Fallout 3 irgi tas pats budavo, bet isirasiau i HDD ir susitvarke. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ne RROD tai frezzzas kitaip tariant xboxas veikia o tu padaryti nieko negali cia gedimas yra programinis ir cooleris cia niekuo detas kadangi xboxas jau senukas jam jau laikas i pensija nes tau jo niekas nebepakeis yuotubei yra video su frezais pasieskok palygink gedimus 99% kad tau tas pats

as jau ieskojau youtube. ten vis kazkas mirksi ir pan... pas mane nieko.

beje ,akzkas chia minejo kad freezina 2 kartus pre valanda, as loshiu i diena kokias 1-2 valandzikes. Tai jei tai pskaiciuociau kartas per 50 valandu. tox freezas. o beje perrashes i HDD isviso sulaukiau nesamoningo dalyko. Net mesitrai nezhinojo. paleidi is HDD tai kartais meta unreadable disk :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as jau ieskojau youtube. ten vis kazkas mirksi ir pan... pas mane nieko.

beje ,akzkas chia minejo kad freezina 2 kartus pre valanda, as loshiu i diena kokias 1-2 valandzikes. Tai jei tai pskaiciuociau kartas per 50 valandu. tox freezas. o beje perrashes i HDD isviso sulaukiau nesamoningo dalyko. Net mesitrai nezhinojo. paleidi is HDD tai kartais meta unreadable disk :notworthy:

man buvo viena karta kad is hdd parase jog disko nuskaityt negali tai poto isjungiau ijungiau xboxa ir viskas ok o jei tau kimba kas 50 valandu tai tada nieko baisaus gal taip kazkas susibakina pacioj konsolej ir viskas gali but jog kokia detale pvz blusa ju ten daug neveikia normaliai ir del to sustoja viskas nes nebere reikiamo signalo o po kiek laiko vel viskas ok taip kad nereikia cia per daug nervuotis zinant kad tamstos xboxas jau senukas pagal amziu ir daug mates :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei man tik su vienu žaidimu taip atsitinka? [saints Row 2]

Tai čia žaidimo problema ar sutapimas? Žaidimas org. [gavau kartu su xbox'u{akcijos-atrakcijos ;)}]

Atrodo nei perdaug veiksmo, pvz mašina važiuoju, pyst ir pastringa. Konsolė šviečia normaliai, bet kei kontroleris, nei ekranas nereaguoja. [garso irgi nebelieka.]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei man tik su vienu žaidimu taip atsitinka? [saints Row 2]

Tai čia žaidimo problema ar sutapimas? Žaidimas org. [gavau kartu su xbox'u{akcijos-atrakcijos :)}]

Atrodo nei perdaug veiksmo, pvz mašina važiuoju, pyst ir pastringa. Konsolė šviečia normaliai, bet kei kontroleris, nei ekranas nereaguoja. [garso irgi nebelieka.]

na galiu paguosti tave man irgi gana daznai strigo sr2 nors cia forume

nepastebejau kad sis zaidas per daug strigtu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.