pranuko

XBOX360 nesuprantami "pakibimai" - mistika.

Rekomenduojami pranešimai

Jeigu konsole pastatyta - paguldyk tada.Jeigu paguldyta - pastatyk.Jei nepades nesk ant garantinio,nelauk kol suges ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neįmanomas variantas, kad tas dusovas naujas dashboardas gadina reikalą? :)

P.S. Gerai, išmėginsiu padėties pakeitimą dabar pat.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neįmanomas variantas, kad tas dusovas naujas dashboardas gadina reikalą? :)

P.S. Gerai, išmėginsiu padėties pakeitimą dabar pat.

Man kaip tik su senu budavo kad freezina,isirasiau nauja ir viskas ok :)

Nekeitinek padeties kai konsole ijukta! sudros diska

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekeitinėju, aš išvis daugmaž neturiu galimybės (vietos) paguldytą laikyt, bet dabar laikinai pabandžiau, nu ir tikrai apie puse valandos GTA mašina pravažinėjau ir jokių freezų smile.gif

Tai jau turbūt tame ir yra problema.. Dar rytoj rimčiau išbandysiu, bet b**, nebūtų Microsoftas, turi čia malt šūdą, kad veiktų....

Beje, čia pas visus taip, kad nesmarkiai, bet girdisi, kaip barška diskas DVD-ROM'e?

Čia man keista, nes juk tas pats principas, kaip ant PC DVD-ROM'o - sukasi diskas ir dirba lazeris, bet ant PC tikrai nebarška smile.gif

Nu tas barškėjimas lyg ir bereikšmis, apžiūriu gan įdėmiai, neatsiranda jokių įbrėžimų pažaidus.

Redagavo ViPeRkillz
Neredaguoti savo pranešimo, jei jis jau susilaukė atsakymo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekeitinėju, aš išvis daugmaž neturiu galimybės (vietos) paguldytą laikyt, bet dabar laikinai pabandžiau, nu ir tikrai apie puse valandos GTA mašina pravažinėjau ir jokių freezų :)

Tai jau turbūt tame ir yra problema.. Dar rytoj rimčiau išbandysiu, bet b**, nebūtų Microsoftas, turi čia malt šūdą, kad veiktų....

Beje, čia pas visus taip, kad nesmarkiai, bet girdisi, kaip barška diskas DVD-ROM'e?

Čia man keista, nes juk tas pats principas, kaip ant PC DVD-ROM'o - sukasi diskas ir dirba lazeris, bet ant PC tikrai nebarška :)

Nu tas barškėjimas lyg ir bereikšmis, apžiūriu gan įdėmiai, neatsiranda jokių įbrėžimų pažaidus.

Pas mane irgi barska ten jis (BENQ,bet tik tada kai greitai suka) todel instaliuoju zaidimus i hdd,kad nebutu to ikyraus garso

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na bet čia man tikrai nesamonė, konsolę dar vartinėti, kad žaidmas norm veiktų, aš tai nesčiau į garantinį ir nunesčiau tuos du žaidimus kurie freezinas ir viskas, apie nba net nieko jiems nesakyčiau. Kažkokį šūdą įkišo ir tiek. Nes tikrai nesamonė...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su barskejimu ten viskas ok, pas mane su v79 irgi barska. Ten krauna duomenis is disko taip, bet siaip bbz kodel butent barska.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ash manau, kad gal shilumos problema pas tave, jei nera vietos laikyt paguldyta, tai gal i koki stalchiu ikishes? Ir sheip pats diskas gali buti levas, nesvarbu, kad shtampofkes neirashinejamos, tesiog layeris gali buti suvarytas, o ish virshaus nieko nesimatys. Nemanau, kad naujai konsolei jau bus problemos su lazeriu, tuolab kad NBA eina be problemu, mano nuomone :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ash manau, kad gal shilumos problema pas tave, jei nera vietos laikyt paguldyta, tai gal i koki stalchiu ikishes? Ir sheip pats diskas gali buti levas, nesvarbu, kad shtampofkes neirashinejamos, tesiog layeris gali buti suvarytas, o ish virshaus nieko nesimatys. Nemanau, kad naujai konsolei jau bus problemos su lazeriu, tuolab kad NBA eina be problemu, mano nuomone :rolleyes:

Aš per monitorių žaidžiu, o konsolė po stalu. Paguldžius nėra kur kojų dėt...

Beto aš manau, kad vertikaliai kaip tik ventiliacija turėtų būt geresnė, nes tik mažoji sienelė dugne negauna oro, o paguldžius visas šonas ant žemės tampa užblokuotas.

Čia gal kažkoks defektas DVD-ROM'e, bet kokiu atveju keista, keista situacija...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per ta mazaja sienele paimamas oras, bene pagrindine ventiliacija per ten :rolleyes:

Bet juk ten tie gumos pagrindu padaryti nebraižantys stoveliai įtaisyti. Žodžiu, pritaikyta ant tos vietos statyt, tai kaip taip gali būt?

Beje, čia vakar tik sutapimas per tą pusvalandį turbūt buvo...

Freezai šiandien vėl kaip priklauso :)

Tai jau dabar tik norėčiau suprast, ar čia kompaktai kalti, ar pati konsolė...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet juk ten tie gumos pagrindu padaryti nebraižantys stoveliai įtaisyti. Žodžiu, pritaikyta ant tos vietos statyt, tai kaip taip gali būt?

Beje, čia vakar tik sutapimas per tą pusvalandį turbūt buvo...

Freezai šiandien vėl kaip priklauso :rolleyes:

Tai jau dabar tik norėčiau suprast, ar čia kompaktai kalti, ar pati konsolė...

jei dar turi pabandyk su kitu original game jei viskas veikia tada kazkas ne taip su pirktais diskais,

o siaip patarciau kaip KAIFAS sake nesti i garantini pasiemus org ir tuos kitus pirktus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas man irgi kazkokie freez'ai daros , losiau fallout 3 tai arba pakimba arba visiskai teksturos susidarko, be update'o viskas buvo ok, perkraunu konsole vel galima lost.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susduriau is as su tokia problema kad pastringa zaidimas. pazaidus kokias 2-3 val uzkimba zaidimas. Gal kas susiduret su sia problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.