ixs

Pavyko paleisti iš USB rakto žaidimą su USB Xtreme

Rekomenduojami pranešimai

Įmanoma padaryt kaip nors be disko? Nes pas mane dvd-room`as neatsidaro per pc..

Redagavo HnrKS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

galima juk nereik disko irasai usbadvance.elf i memory stick arba flasha

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip ta USBADVN.ELF reikiapaleist is fleso?

Pirma šita paskaityk

http://www.playmanija.lt/forumas/t23704/gidas-softmodinam-ps2-su-fmcb/

ir pažiūrėk šita ir naudok geriau open ps2 loader o ne usbadvance

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=akSJYWSMivQ

K: Kod naudot open ps2 loaderi ? A: todel kad ji geresnia ir su ja daugiau žaidimu galima lošti

iso konvertvaimui/pacinimui naudok: USBUtil

pati open ps2 loaderi gali parsipusti iš čia: OpenPS2Loader

ir dar : jai nori kad žaidimas nepastriktu tai tau reiks USB flesa suformuotuoti ir imesti svariai sukonvertuotus failus

arba kitas budas su flesu defragmentavimo programa gali defragmentuoti savo flesa bet toks budas labai ilgai uztrunka

Beja kai anksiau rasiau tema tai dar veikia mano DVD lazeris sunkokai o dabar numirės LOL :) buciau metes jai ne FMCB

Redagavo ixs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įmanoma padaryt kaip nors be disko? Nes pas mane dvd-room`as neatsidaro per pc..

Ne į temą

jei neatsidaro bet seip veikia, kaip kartais buna, yai atidarymui adata gali naudoti, po stalcium rasi maza skylute, kisi adata, biski spusteli ir atsidarys!

o seip openps2loader tipo palaiko dvd9, bet kodel man gow2 dvd9 versija seip kartais paleidzia, zaidi viskas ok bet seivinant pastringa, arba kartais isviso nepaleidzia?

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

jei neatsidaro bet seip veikia, kaip kartais buna, yai atidarymui adata gali naudoti, po stalcium rasi maza skylute, kisi adata, biski spusteli ir atsidarys!

o seip openps2loader tipo palaiko dvd9, bet kodel man gow2 dvd9 versija seip kartais paleidzia, zaidi viskas ok bet seivinant pastringa, arba kartais isviso nepaleidzia?

pasibandyk įjunk per opl žaido nustatymuose mode 4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas turit ilgesnes patirties su open PS2 loader? norejau paklausti ar bezaidziant iskilo kokie nors nesklandumai? konreciai mane domintu ar kas zaidziat Gran Turismo 4.

Gavau savo antra PS2, kuris neskaito disku, ir ten philips lazeris, tai keitimas butu nepigus ir dar neaisku ar lazerio kalte, nes kiek dejau diskus, tai pats diskas neisisuka smarkiai, gal ir varikliukas cia kaltas? Zadu zaisti gran turismo 4, gal dar god of war 2 uzkabino, o visa kita nlb domina, o jei sudomins, nebeda nuripint dvd, ar isirasyti.

Tik radau beda, kad zaidziant gt4 kazkoki pal ripa, kuris uzima ~3,16GB zaidimas pastringa ties viena trasa, o su ORG disku zaidziant to nera.

Redagavo zirnis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai sori uz temos atnaujinima , bet galetumete man pasakyt kaip reikia ikelti zaidima i usb as meginau su extremusb bet neroda mana flasha , mana ps2 chipuotas per atmintine

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai sori uz temos atnaujinima , bet galetumete man pasakyt kaip reikia ikelti zaidima i usb as meginau su extremusb bet neroda mana flasha , mana ps2 chipuotas per atmintine

usb extreme yra prasta programa, PS2ESDL yra zymiai geresne

zaidimai kuriuos palaiko http://ichiba.geocities.jp/ysai187/PS2/PS2ESDL/compatibility.htm aisku ne daug isbandytu ir kiti su senom programom kurie greiciausiai su nauja versija jau veikia....

daugiau info cia http://psx-scene.com/forums/f253/playstation-2-external-storage-device-games-loader-ps2esdl-63375/

zaidimus yrasyti i flesha sitai programai labai nesunku

1. nusikopinkt i memory carda arba i flesha PS2ESDL_0821_OB.elf

2. suformatuok flesha i FAT32 failu sistema

3. sukurk fleshe aplanka pavadinimu PS2ESDL

4. pasileisk PS2DCDMP-GUI programa (yra ...upgrader archyve)

5. parink flesha, pasirink zaidima, nurodyk disko tipa cd ar dvd, parasyk pavadinima ir instaliuok zaidima i flesha

6. baigus aidimo instaliacija defragmentuok flesha su defragmenteriu kurio linka zemiau numeciau

7. zaisk

defragmenteris http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/Auslogics-Disk-Defrag.shtml

PS2DCDMP_099+Upgrader.rar

PS2ESDL_0821_OB.rar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as keliu su usbextreme arba usbinsane, jei neranda flasho kaip ir rase formatuok fat32

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na visvien man neranda flasho nors dejau formata fat32 gal kalti 7win nors nesamone ar ne ? :happy: o gal flashas kaltas senulis toks yra 1giga , ryt meginsiu ant kita kompa gal eis su geresniu flashu , ekui uz info :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na visvien man neranda flasho nors dejau formata fat32 gal kalti 7win nors nesamone ar ne ? :mellow: o gal flashas kaltas senulis toks yra 1giga , ryt meginsiu ant kita kompa gal eis su geresniu flashu , ekui uz info :cheers:

bandyk formatuot su viena is mano auksciau paminetu programu, nepamenu kuri formatuoja!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.