Kindziulis

neprijungia prie xbox live

Rekomenduojami pranešimai

Atsakymo niekur neradau tai sukuriau nauja tema. Naudoju zebra optimalu interneta,pabandziau prisijungt prie xbox live,bet nepraeina paskutinio testo XBOX live.Gal kas buvo susidures su tokia problema.Nustatymuose nieko nedariau nes visus ip it tt konsole surado pati.Gal reikia nustatyt kazkokius PPoE settings ar dar ka.

Ar butinai reikia konsole sujungt su PC?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O ka turetu rasyt jei gauni bana? nes pas mane apie bana nieko neuzsimina,raso kad patikrinciau ar viskas patvirtinta (ip adress; DNS; MTU; ICMP) o jei vistiek neveikia siulo Verify that your account information is acurate and up to date. Dar paziurejau i error codes,kiek skaiciau turi but Z kodas su atitinkamais skaiciais o pas mane tik 0000-0000.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PPpoE settings: suvesk savo sugalvota user name ir betky pass ir t.t Nes be jo i live nejungia (:

Ner uz ka :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va turiu dar viena problema.Surasau PPPoE settings,tada nebepraeina ip,raso kad blogas,nors kai nesuvedi PPPoE viskas tinka. Kaip tai istaisyt? Ar ip naujo reikia ar routerio ar dar ka suvest? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausykit zmones nenoriu kurt naujos temos tai va man live test nepraeina net pirmo testo? Kas gali but? Nu laida ikisau ten viskas auto ppoe settings nustaciau bet kazkas neto? Z kodas ir gi 0000-0000 kas gali but? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsakymo niekur neradau tai sukuriau nauja tema. Naudoju zebra optimalu interneta,pabandziau prisijungt prie xbox live,bet nepraeina paskutinio testo XBOX live.Gal kas buvo susidures su tokia problema.Nustatymuose nieko nedariau nes visus ip it tt konsole surado pati.Gal reikia nustatyt kazkokius PPoE settings ar dar ka.

Ar butinai reikia konsole sujungt su PC?

Na as kiek pamenu, ant zebros username budavo tavo_tel_nr@zebra.lt, o pass tavo_tel_nr (tavo_tel_nr lyg su miesto kodu, tik be astuoneto prieky). Tai va gal taip pabandyk

Ai, o IP tai automatiskai turetu surast

Redagavo drunkbug

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebezinau kur gali but problema.Pasiemiau svao sutarti interneto ir parasiau prisijungimo duomenis vistiek neberanda ip.parasau betkokius prisijungimo duomenis taip pat netinka.Viska istrinu paspaudziu kad rastu automatiskai mano ip randa kazkoki ir tinka,bet jei vel irasau PPPoE vel ant ip pastringa.Paskaitau kokia xbox live problema liepia patikrint savo acc duomenis,bet kaip man juos patikrint jei neprijungia prie live.Gal yra dar kokiu minciu? gal pirmiau reikia dar kurnors uzsiregistruot?( xbox.com turiu acc).Ar gali netikt modemas SPeed touch 546 v6?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PPpoE settings: suvesk savo sugalvota user name ir betky pass ir t.t Nes be jo i live nejungia (:

Ner uz ka :)

kai tu nusipezi tai ...... jei nzn kas yra ppoe tai cic.... savo sugalvota??????? a prota turi????? ppoe yra vedamas vartotojo vardas ir slaptazodis kuri suteikia provaideri, jam si karta teo. username yra vedamas numeris@zebra.lt psw: numeris kur numeris yra suteiktas telefonu numeris. jo suveski sugalvota ir tau ismes klaida 678 kuri reiskia blogas vardas arba slaptazodis, o tai reiskia kad su savo sugalvotu vardu nepraeinama autorizicijos.

Nebezinau kur gali but problema.Pasiemiau svao sutarti interneto ir parasiau prisijungimo duomenis vistiek neberanda ip.parasau betkokius prisijungimo duomenis taip pat netinka.Viska istrinu paspaudziu kad rastu automatiskai mano ip randa kazkoki ir tinka,bet jei vel irasau PPPoE vel ant ip pastringa.Paskaitau kokia xbox live problema liepia patikrint savo acc duomenis,bet kaip man juos patikrint jei neprijungia prie live.Gal yra dar kokiu minciu? gal pirmiau reikia dar kurnors uzsiregistruot?( xbox.com turiu acc).Ar gali netikt modemas SPeed touch 546 v6?

tau meta ir mes ta klaida nes tu gauni ip 169.185.... ir t.t ar kazka panasaus. tai yra vindausiniai IP adresas pagal defaulta ji suteikia windausai o su ppoe tu jungdamasis tau ppoe prisijungimas duoda dinamini IP adresa. o ant tu modemu nustatyti kad gautum ip normalu ir nereiketu westi ppoe yra labai paprasta kuri visa info kaip tai pasidaryti rasi www.zebra.lt ten kazkur yra imesta arba dsl.zebra.lt nepamenu kur bet ten viskas yra gerai aprasyta kaip ir ka rasyti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

b***** neprijungia ir manes prie xbl :notworthy: prie Network prijungia,prie Internet taip pat prijungia,nors teko pavarkt del to, o prie xbox live nebeprijungia, raso can't contakt ar kazkaip ten. ar gali kas padet? dar tipo siulo pamegint isjungt ir ijungt modema ar routeri,bet kad pas mane nera ne tokio, ne tokio.vienas laidas kuri istrukiu is PC ir i boxa kisu. pleasse, help.

tai ar pades kas? baigiu visa foruma perskaityt bet kad nerandu nieko naudingo...

alio! ar pades kas?

Redagavo guslikas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jeigu nejungia tik prie xlive tai tai perskaityki more info ir ten buna parasyta kodel neleidzia arba kokia klaida as tai asmeniskai bana gavau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.