Roolis

Sonic Rivals 2

Kaip įvertintum Sonic Rivals 2?  

36 nariai prabalsavo

1. 1. Kaip įvertintum šį žaidimą?

• 10-9
      8
    • 8-7
      10
    • 6-5
      8
    • 4-3
      5
    • 2-1
      5

Rekomenduojami pranešimai

Ką manote apie Sonic Rivals 2? Man tai jis nelabai, bet mano broliui :)... Best game 4ever :).

Taip pat žaisdamas susidūriau su klausimu? Ar galima, panaudoti kokią nors magiją (nes mačiau priešai kažkaip jas paleidžia)? Jei galima, tai kaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dabar tiksliai nebepasakysiu nes nebeturiu psp, kai begi, pakeliui randi tu magiju (ice, fire ir t.t.) kampe ar kur berods turi uzsidegt kokia dabar turi nes gali pasimt tik 1 ir pabandyk paspaudinet mygtukus nes nelabai atsiemenu kuris paleidzia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar tiksliai nebepasakysiu nes nebeturiu psp, kai begi, pakeliui randi tu magiju (ice, fire ir t.t.) kampe ar kur berods turi uzsidegt kokia dabar turi nes gali pasimt tik 1 ir pabandyk paspaudinet mygtukus nes nelabai atsiemenu kuris paleidzia :)

Ačiū labai. Supratau :). Reik nuspaust :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

arba kai ta zvaigzdute kampe uzsikrauna ant max(renkant ringus)paspauedi :) ir padaro veikejo special atack.(man labiausiai patiko silver-kai paleidi ataka priesas eina ne pirmyn,o atgal)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.